Overview

Associate - Internal Audit Services

Function: Risk Assurance | 40 hours a week

Type: Job

Location: Eindhoven

Apply now

Description

Wil jij groeien, impact maken, het beste uit jezelf en je collega’s halen en adviseer je graag uiteenlopende bedrijven op het gebied van bedrijfsprocessen, risicomanagement en internal audit? Zoek je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping binnen een (inter)nationale omgeving. Kom dan onze snel groeiende Internal Audit Services praktijk versterken. Wij helpen internationale toporganisaties – zowel commerciële als publieke organisaties - bij het beheerst realiseren van hun strategie en goed in te blijven spelen op maatschappelijke veranderingen en de verwachtingen van hun stakeholders. Dit doen wij door regelmatig de belangrijkste bedrijfsprocessen te toetsen, te adviseren over het beheersen van risico’s en verbeteringsslagen te initiëren.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze starter (0-3 jaar werkervaring) en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen kansen en ontwikkeling. Je wilt jezelf ontplooien, zowel vakinhoudelijk als je sociale vaardigheden en inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding op het gebied van(Bedrijfs-) Economie, Bedrijfskunde, Controlling, Accounting & Financial Management of Information Management. Of je hebt een academische achtergrond en bewezen affiniteit met het beschreven vakgebied;
 • Je zoekt een combinatie van audit- en advieswerk;
 • Je hebt affiniteit met operational risk management/internal control en/of internal audit;
 • Je bent zelfstandig, planmatig en vindt het leuk om in teamverband op praktische en creatieve wijze nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;
 • Je gelooft zowel intern als extern in integer handelen en neemt daarin je eigen verantwoordelijkheid;
 • Je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen je vakgebied en gedreven om het verschil te maken met je team;
 • Je kunt je goed inleven in je collega’s en stakeholders en hebt daarbij oog voor de toegevoegde waarde van eenieder;
 • Je werkt graag in een team, waarbij de verschillende ideeën en perspectieven worden meegenomen in het werk;
 • Je bent innovatief, ondernemend en deinst niet terug voor het uitdagen van de status quo;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent bereid om soms (naar het buitenland) te reizen als de opdracht dat van je vraagt.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Associate Internal Audit Services adviseer je (inter)nationale klanten over interne beheersing, risicomanagement en compliance. Je helpt onze klanten met het beheerst realiseren van hun doelstellingen door het adviseren en ondersteunen van audit afdelingen en het begeleiden en uitvoeren van internal en operational audits. Specifiek betekent dit dat je risico-assessments uitvoert, control raamwerken helpt opstellen en spart met managementteams over de uitkomsten van je assessments. Je werkt vaak intensief samen in multidisciplinaire teams – die bestaan uit IT-audit experts, sustainability experts en forensisch adviseurs – om zo tot de beste oplossingen voor vraagstukken op interne beheersing van onze klanten te komen.

Naast het directe werk voor onze klanten verwachten we een actieve betrokkenheid bij business development en het organiseren van klantbijeenkomsten over het Internal Audit vakgebied en de nieuwste trends en ontwikkelingen hier binnen. Verder bouw je een netwerk op binnen PwC en doet ervaring op in meerdere disciplines van onze dienstverlening en ontwikkel je continu je vakinhoudelijke kennis en adviesvaardigheden.

Wat kan je bij PwC verwachten?

Bij PwC sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Als associate werk je in een jong, dynamisch en multidisciplinair team, waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staan. Je werk is erg gevarieerd en afhankelijk van de opdracht, de klant, de specialisten in het team en je eigen voorkeuren. Je kunt rekenen op uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. Bovendien bieden we je:

 • Een open werksfeer, waarbij je veel kunt oefenen met feedback geven en ontvangen;
 • Een kennisorganisatie waarbij je zowel kunt leren van, als uitgroeien tot, een top specialist;
 • Flexibel werken;
 • Teamevents;
 • De mogelijkheid om na een aantal jaar een periode in het buitenland te werken;
 • Veel trainingen, zowel gericht op soft skills als vakinhoudelijk;
 • De mogelijkheid om je postmaster Register Controller, Register IT Auditor, Register Operational Auditor of andere postdoctorale opleidingen te halen;
 • Een koffiebar om even (met collega’s) te ontspannen;
 • De mogelijkheid om je binnen de reguliere werktijden in te zetten voor Corporate Responsibility, verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment;
 • Veel coaching en oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Lease auto of autoregeling;
 • Laptop, iPhone;
 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid je overuren in te zetten in vakantiedag.

Wie zijn we?

Wij zijn PwC, ontstaan in 1849 en door verschillende fusies zijn wij nu uitgegroeid tot een wereldwijde zakelijke dienstverlener met activiteiten op het gebied van Assurance, Tax en Advisory. Hier zijn we actief binnen een groot scala aan sectoren en klanten.

We hebben 223.000 mensen in dienst, verdeeld over 157 landen. Bij PwC Nederland werken ruim 4.800 mensen met elkaar samen. Ons bestaansrecht en purpose is ‘building trust in society and solving important problems’. Dit uit zich in onze manier van werken en in wie wij zijn, waarbij onze waarden - Act with integrity, Make a difference, Care, Work together en Reimagine the possible - ons leiden. Voor meer achtergrondinformatie over wie wij zijn, check onze website.

Deze functie valt binnen de afdeling Risk Assurance, waarin we onze klanten ondersteunen met innovatieve diensten, producten en tools bij het pro-actief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexere samenleving. We begeleiden hen bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en systemen en vraagstukken op het gebied van big data, cyber security, data analyse, IT audits en internal audits.

Read the full description and apply

Login or register