Overview

Afstudeerstage Capital Markets and Accounting

Function: Campus Recruitment | 32 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Het einde van je studie is in zicht, nog één uitdaging te gaan; het schrijven van je scriptie. Wil je je scriptie schrijven op een meer interessante plek dan de UB? Wij helpen je hier graag bij!

Een scriptie stage bij PwC biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen. Het is naast het schrijven van je scriptie ook mogelijk om praktijkervaring op te doen binnen de business unit Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS) van PwC bij de specialisten van Commercial Services/ Capital Markets (CS/CM). Binnen deze groep van CMAAS adviseren wij klanten over complexe accounting en financiële vraagstukken rondom fusies & overnames, de verkoop van bedrijfsonderdelen, veranderingen in IFRS regelgeving, maar ook over het aantrekken van nieuw kapitaal, bijvoorbeeld bij een beursgang.

Spreekt jou dit speelveld aan en wil je zo'n onderwerp grondig onderzoeken tijdens je scriptie stage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je de mogelijkheid om je Masterscriptie te schrijven met de hulp van specialisten op het gebied van complexe accounting en capital markets. Ook zal deze stageplek je een kans bieden om te ervaren hoe wij werken binnen ons team.

Requirements

Je bent een aanstormend talent en hebt affiniteit met financiële markten en relevante verslaggeving en regelgeving. Je bent ambitieus en wilt jezelf graag verder ontwikkelen.

  • Je zit in de laatste fase van je Master Finance, Accountancy, Economie, Bedrijfskunde- economie, of vergelijkbare financieel economische richting met goede resultaten;
  • Je bezit uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt goede sociale vaardigheden en je werkt graag in teamverband;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels (bij voorkeur ook vloeiend in het Nederlands);
  • Je ziet deze stage als je eerste stap van jouw loopbaan bij PwC.

Specialization

Accounting

Required Languages

Dutch, English