Overview

Stage Trade Shopper Marketing

Function: 6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Eindhoven

Apply now

Description

Als je een ambitieuze , flexibele en enthousiaste student met goede communicatieve vaardigheden en een hart voor het winkelend publiek bent , pas je goed in ons Trade Shopper Marketing team . Je bent onderdeel van dit team binnen de Personal Health Benelux organisatie en rapporteert aan Trade Shopper Marketing Manager, Jij kan het verschil maken door ons te helpen om onze sales en marketing doelen te bereiken door te focussen op de klant. Je krijgt inzicht in de consument beslissingsproces en ontdekt hoe shopper marketing werkt.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
Tijdens je stage zal je als partner van een Trade Shopper Marketeer de doelen behalen bij onze belangrijkste retailers en ontwikkel je een activiteiten kalender op maat. Je analyseert ook  eerdere acties, de huidige omzet en de marktsituatie, verkent de mogelijkheden en verkrijgt de juiste basics voor online- en offline successen. De inzichten die je uit deze analyses zult krijgen , gecombineerd met het inzicht in consumentengedrag, moet ons helpen om het bedrijf te laten groeien.

BELANGRIJKSTE ACTIVITEITEN
- Uitvoeren van innovatieve activiteiten voor het verkopen van onze producten
- Handhaven van de activiteiten kalender per belangrijke klant
- Analyse om onze verkoop in de detailhandel te verbeteren
- Het voorbereiden van de komende activiteiten en online banner campagnes
- Analyse maatwerk activiteiten

Stardatum: Januari -februari 2017
Duur: 6 maanden
Thesis: bespreekbaar

WE ZIJN OP ZOEK NAAR:
-  Student WO Marketing, Commerciële Economie of Communicatie. HBO'ers zijn ook vrij om te solliciteren. Een assesment op WO niveau maakt onderdeel uit van de procedure.
- Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Beheersing van de Franse taal is een pre.

 

Procedure

We only process your application if you respond online, via below button 'Solliciteer'!

Randstad only does the first selection of incoming resumes. You will have an interview with a manager of Philips and eventually you will receive a Philips internship contract.