Overview

Multicompany Management Traineeship

Function: recruitment | 2 jaar | 40 hours a week

Type: Job

Location: Landelijk

Apply now

Description

Zo! Klaar met studeren! Jij hebt jouw cv verrijkt met prachtige ervaringen. Hieruit blijkt potentie en jij weet dan ook zeker dat je het in je hebt grootse dingen te bereiken. Maar wat nu?

Onze traineeships zijn er voor toptalenten met ambitie en leiderschapspotentieel. Voor talenten die zichzelf willen uitdagen. Die impact willen creëren. Die groeien doordat resultaten neerzetten en ontwikkelen hand in hand gaan, elke opdracht opnieuw. Management, IT, finance, digital, marketing of een ander vakgebied? We hebben traineeships die aansluiten bij jouw interesse en ervaring. Start jouw ORMIT-avontuur nu!

Ontdek én ontwikkel je talent

100% uitdaging: daar teken je voor. Zo leer je jezelf kennen en ontdek je jouw unieke kwaliteiten. Meer nog: je leert wat je energie geeft en hoe je je talenten het slimste inzet. Groei door als future leader met behulp van coaching en feedback.

Creëer impact

Ambitieus? Mooi zo! Onze opdrachtgevers wachten vol ongeduld op jou. Wij plaatsen je op opdrachten waar je direct impact kunt creëren. Dat gaat niet vanzelf, dat weten we. Ons hele team coacht je zodat jij topprestaties kunt neerzetten.

Ervaar de kracht van een topteam

We vragen je te springen, maar we zorgen wel voor een parachute. Wij sporen je aan om lef te tonen en coachen je bij elke uitdaging. Jouw persoonlijke talent development manager ondersteunt je tijdens het hele traject. In het ORMIT ontwikkelprogramma en het contact met andere ORMIT'ers wordt je geïnspireerd om aan te sturen vanuit hoofd en hart.

Neem een voorsprong in je carrière

Een traineeship bij ORMIT is een unieke manier om je carrière de juiste richting te geven. Je wordt ingezet op verschillende opdrachten, in verschillende rollen en mogelijk bij diverse organisaties, terwijl je meteen resultaten neerzet. Je stuurt je carrière in een richting die écht bij je past. Zo geef je jezelf een enorme voorsprong!

Wat mag je verwachten?

Een traineeship, geen stage

Topprestaties leveren bij toporganisaties

Persoonlijke coaching en feedback

25+ dagen training en opleiding

Leren van én met andere trainees

Werken bij een Great Place to Work

Carrièrebegeleiding

Doorstroom naar toporganisaties

Fijne collega’s en een plezierige sfeer

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal

 

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Check onze website www.ormit.nl en laat van je horen!

Read the full description and apply

Login or register