Overview

Stage Innovation Lab - Data Analyst / Scientist

Function: Minstens 3 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: The Hague

Apply now

Description

Data is de nieuwe olie... of goud. Wat het ook is, de boodschap is duidelijk: data kan enorm veel waarde toevoegen voor klanten. Binnen het Innovation Lab van NIBC ga je in samenspraak met afdelingen op onderzoek uit. Het betreffen korte projecten waarbij het experiment en de ervaringen die we opdoen belangrijker zijn dan de uitkomsten. Het voorspellen van trends, het maken van dashboards, het combineren van verschillende datasets om tot nieuwe inzichten te komen of ...? Jouw inventiviteit zal medebepalend zijn voor de experimenten die we gaan uitvoeren.

 

Wat is het Innovation Lab?

Het NIBC Innovation Lab heeft tot doel medewerkers te stimuleren om na te denken over morgen en de dag na morgen. Het Lab inspireert, verbindt interne met externe partijen en experimenteert. Projecten kunnen volledig intern, maar liever samen met derden worden uitgevoerd.

Requirements

Wie zoeken wij? 

Volg jij een analytische studie en wil jij je analytische vaardigheden in de praktijk toepassen? Dan zijn we op zoek naar jou. Verder zoeken wij:

  • Creativiteit en flexibiliteit
  • Ondernemende geest, Think Yes
  • Uiteraard data visualisatie en analyse vaardigheden
  • Beschikbaar voor minstens drie maanden

Procedure

Interesse?

Laat het ons weten! Graag ontvangen we jouw motivatie waarin je bovenstaande onderwerpen bespreekt. Geef s.v.p. ook aan per wanneer en voor hoe lang je beschikbaar bent. Wij zijn erg benieuwd naar jouw data ideeën!

Als je meer informatie wilt kun je contact op nemen met Duncan de Vries (duncan.de.vries@nibc.com).

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR Infodesk via askhr@nibc.com. We zien graag je sollicitatie tegemoet!