Overview

Intern Innovation Lab

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: The Hague

Apply now

Description

 

NIBC is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor het Innovation Lab! De wereld verandert snel en biedt een ongekend aantal mogelijkheden. Een van de drie taken van het Innovation Lab is om collega’s kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen. Als stagiair ga jij op zoek naar de mogelijkheden voor NIBC en help je mee met specifieke pilots.

Wat ga je doen?

Er gebeurt zoveel binnen en buiten de financiële sector dat elk extra paar ogen ons meehelpt bij het identificeren van kansen. Je laat je niet afschrikken door termen als Big Data, Kunstmatige Intelligentie, FinTech en Cyber Security.

Sterker nog, je wilt graag weten wat de bedrijven achter deze termen kunnen betekenen voor NIBC.

Die kansen gaan we delen met al onze collega’s door het organiseren van interne en externe events, samen met innovatieve bedrijven die jij interessant vindt. Welke inspirerende formats kun jij verzinnen?

Je gaat met bedrijven in gesprek, zoekt naar alternatieven en gaat actief op zoek naar mogelijkheden voor partnerships of pilots.

Naast het organiseren van events en workshops zul je helpen bij het opzetten of doorontwikkelen van de NIBC chatbot.

Wat is het Innovation Lab?

Het Innovation Lab is onderdeel van het Strategy & Development team en bestaat in totaal uit 3 NIBC’ers.

Het Lab inspireert, verbindt interne met externe partijen en experimenteert. Een van de taken van het NIBC Innovation Lab is om medewerkers te stimuleren om na te denken over morgen en de dag na morgen.

Projecten kunnen volledig intern, maar liever samen met derden worden uitgevoerd.

Read the full description and apply

Login or register