Overview

Stage Voeding - Regulatory & Scientific Affairs en Q.A.

Function: HR Recruitment | 6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro/m

Apply now

Description

Lees jij vaak de achterkant van een verpakking en ben jij nieuwsgierig wat er allemaal verplicht op moet staan of wil je weten wanneer een claim nu juist wel of niet mag? Vind jij voedselveiligheid en kwaliteit belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Op ons hoofdkantoor in Amstelveen zijn de afdelingen Regulatory & Scientific Affairs (RSA) en Quality Assurance (QA) er verantwoordelijk voor dat alle Nestlé producten voldoen aan alle wettelijke eisen, regels voor voedselveiligheid en kwaliteit.
 
De uitdaging…   
Per 1 februari 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair die voor 6 maanden onze afdeling komt versterken. Heb jij een achtergrond in voeding en gezondheid, levensmiddeltechnologie of soortgelijk, heb je affiniteit met commercie en vind je het leuk om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, waaronder levensmiddelenwetgeving, voedselveiligheid en kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Deze meewerkstage biedt mogelijkheid voor een afstudeeropdracht voor 1 dag in de week.
 
In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
 • Legal Compliance; al onze producten moeten voldoen aan de levensmiddelenwetgeving. Je werkt samen met Marketing om te zorgen dat recepturen, ingrediëntendeclaraties, etiketten en andere commerciële uitingen (advertenties en commercials) van onze producten voldoen aan wettelijke en Nestlé eisen;
 • Klachtenafhandeling: in samenwerking met consumentenservice en verschillende fabrieken zorg jij ervoor dat kwaliteitsproblemen worden onderzocht en opgelost.
 • Het uitvoeren van klachtenanalyses, waarvan de resultaten een basis vormen voor verbetertrajecten.
 • Projectondersteuning: ondersteuning van het team bij diverse lopende projecten.
 
Wij bieden…
Een gevarieerde, uitdagende en zelfstandige stage met een breed scala aan onderwerpen op het gebeid van voedselveiligheid, levensmiddelenwetgeving en kwaliteitsborging. Daarnaast is deze stage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid.
De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.
 
 

Requirements

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen
 • HBO / WO student in afstudeerfase
 • Kennis en interesse over voeding
 • Interesse in levensmiddelenwetgeving en kwaliteit van producten
 • Perfecte beheersing van de Nederlands taal en goede beheersing van het Engels
 • In staat zelfstandig te werken, maar ook in teamverband
 • Nauwkeurig
 • Proactief en leergierig
 • Laat zich niet zomaar uit het veld slaan door een lastige puzzel

Specialization

Other

Required Languages

Dutch

Procedure

Interesse?
Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Marieke Klok, HR-stagiaire.Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen.
 
Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé…
Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life.
Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.