Overview

Stage MAGGI - Category Management & Brand Activation

Function: HR Recruitment | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro o.b.v. 40 uur p/w

Apply now

Description

Voor onze afdeling Nestlé Culinary: MAGGI zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor een meewerkstage op het gebied category management & Brand Activation

Nestlé Culinary: MAGGI

Al meer dan 120 jaar is MAGGI dé partner in de keuken voor vele duizenden huishoudens in Nederland en over de hele wereld, iedere dag weer. Wij zijn er trots op om te werken voor een merk met een geweldige historie maar tegelijkertijd een enorm innovatief en eigentijds karakter.
Wij spelen als MAGGI in op lokale behoeftes en smaken en zorgen dat we daarvoor de juiste productinnovaties (lokaal) en communicatiecampagnes ontwikkelen.
 

MAGGI speelt in op de laatste trends met producten als Wraps, Dagje geen Vlees, Braadstomen, Roerbaknoedels en Mals & Kruidig. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog onze klassiekers zoals Basis voor Soep, Opkikker, Sauzen, Jus, Puree en nog veel meer! ‘Een beetje van jezelf, en een beetje van MAGGI’ is al jaren een begrip in de Nederlandse keukens.

De uitdaging     

Per 1 augustus 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair(e). Het gaat om een combinatie stage van twee disciplines: Category Management en Brand Activation, de ideale manier om ervaring op te doen tijdens je studie binnen FMCG dus!

Wil jij je bezighouden met het optimaliseren van de verschillende subcategorieën die MAGGI kent? Ben jij analytisch sterk maar vind je het ook gaaf om met concrete projecten aan de slag te gaan? Ben je van nature nieuwsgierig en ondernemend aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor

 • Ontwikkelen en uitdragen van categorie groei strategie;
 • het maken van handelsplannen voor product introducties;
 • evalueren en analyseren van promoties en vertalen naar promotie strategie;
 • vertalen van categorie strategie en marketing plan naar winkelvloer activaties;
 • analyseren van de ontwikkeling van de verschillende categorieën en producten;
 • uitvoeren en leiden van winkelvloeractivaties en demonstraties;
 • vertalen van marktontwikkelingen naar een onderbouwde schapsvisie.

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen

 • HBO/WO student;
 • enthousiast, analytisch en je kunt goed overweg met Excel;
 • affiniteit met de FMCG branche;
 • vindt het leuk om verworven category-, marketing- en sales kennis toe te passen in de praktijk;
 • proactief, pragmatisch en niet bang om je handen uit de mouwen te steken;
 • in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband.

Wij bieden

Een unieke kans om mee te maken hoe het is om als Category Manager bij een groot FMCG bedrijf te werken. Daarnaast is deze stage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid. De stage biedt mogelijkheid voor een afstudeeropdracht voor 1 dag in de week in overleg.
De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.

Bereikbaarheid

Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 10 minuten met de metro/tram.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief t.a.v. Maartje Jaspars. Upload deze nu meteen via Taleo. Alleen sollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen.

https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=180002VF&tz=GMT%2B02%3A00

Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar careers@nl.nestle.com.
 

Over Nestlé

In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Dat betekent ook dat alles dat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij je thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé. www.nestle.nl