Overview

Stage Inkoop Nestlé

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Voor onze afdeling Operations bij Nestlé Nederland zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair(e) op het gebied van Inkoop.
 
 
Inkoop (Procurement)
Op de Procurement afdeling – onderdeel van de Supply Chain Operations Divisie – zorgen we voor de inkoop van alle grondstoffen, verpakkingen en diensten die nodig zijn voor onze producten en operatie. Je maakt deel uit van het Procurement team van Nestlé Nederland van 7 inspirerende en ervaren collega’s. Procurement is bij Nestlé sterk internationaal georganiseerd. Indirect maak je deel uit van en werk je nauw samen met het Global Procurement team.
 
De uitdaging

Per 1 februari 2019 zijn wij op zoek naar een stagiair(e). In deze rol worden er verschillende werkzaamheden aan jou toegewezen waar je de verantwoordelijkheid voor draagt.
Vind je het leuk om te schakelen met meerdere stakeholders in een organisatie en heb je altijd al deel uit willen maken van de ‘s werelds grootste voedingsmiddelenproducent? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De stage zal zich toespitsen in de voorbereiding van een (interne) compliance audit. Evaluatie van bestaande contracten en het maken en implementeren van een actieplan met als eindresultaat gestroomlijnde processen. Bij een succesvolle afronding van de implementatie zal je aansluitend een gap analyse presenteren aan interne stakeholders.
 
Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen
 • WO student;
 • analytische vaardigheden en strategisch inzicht;
 • een sterke business sense en commercieel inlevingsvermogen;
 • overtuigingskracht;
 • proactief en gestructureerd;
 • creatieve geest met een sterk oplossend vermogen;
 • sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en stakeholdermanagement;
 • gedreven en leergierig;
 • affiniteit met commercie en FMCG;
 • pragmatisch;
 • goede kennis van Microsoft Excel, Word en Powerpoint.
Wij bieden
Een uitdagende meewerkstage waarbij je brede ervaring kan opdoen binnen een procurement afdeling bij een grote multinational, waar dagelijks inhoud wordt gegeven aan begrippen als Continuous Excellence, Goal Alignment en Leadership Development. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week wisselend op het hoofdkantoor in Amstelveen en de fabriek in Nunspeet en word je uitstekend begeleid. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.
 
Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.
 
Bereikbaarheid
Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 10 minuten met de metro/tram.
 
Interesse?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief t.a.v. Minke Kliphuis. Alleen sollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen. Upload deze gelijk via de onderstaande link:
 
 
Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé
In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Dat betekent ook dat alles dat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij je thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé. www.nestle.nl

Read the full description and apply

Login or register