Overview

Stage HR Talent Recruitment

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Voor onze afdeling Human Resources zijn we op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage op het gebied Talent Recruitment
 
Nestlé Human Resources
De divisie Human Resources – kortweg HR genoemd – levert professionele ondersteuning op het gebied van Human Resource Management. Dit betekent dat HR-advies en ondersteuning levert aan medewerkers en leidinggevenden, zorgt voor adequaat beleid en consistente toepassing. Wij houden ons dus bezig met het belangrijkste onderdeel van Nestlé: de mensen!
 
De uitdaging
Op de Human Resources afdeling van Nestlé zoeken we per 1 februari 2019 een nieuwe stagiair. Heb jij een passie voor mensen en wil deze graag in de praktijk brengen binnen een groot en internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Voor een ‘high performance organisatie’ is het aantrekken en werven van nieuwe medewerkers essentieel. Recruitment richt zich op de search en selectie van externe talenten voor Nestlé. Daarnaast is Recruitment verantwoordelijk voor de Employer Branding van onze organisatie in de arbeidsmarkt. Het aanwezig zijn op recruitmentevenementen voor Young Graduates, zoals bedrijvendagen en inhousedagen is ook een belangrijke taak.
 
In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
  • Het wervings- en selectieproces van alle stagiaires binnen de organisatie en het ondersteunen van stage begeleiders in dit proces;
  • ondersteuning bij de organisatie van Recruitment events, zoals bedrijvendagen en inhousedagen;
  • employer Branding communicatie tools zoals het beheer van de campus recruitment Facebookpagina en het Recruitment mail-account;
  • ondersteunen van de Recruitment manager en –specialist;
  • meedenken en werken aan het ontwikkelen van de afdeling.
 
Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen:
  • HBO/WO student;
  • zelfstandig en durft de regie te nemen;
  • legt gemakkelijk contact met mensen, is enthousiast en communicatief sterk;
  • kan goed plannen, organiseren en werkt nauwkeurig;
  • nieuwsgierig, proactief en hands-on.
Wij bieden
Een unieke kans om te ervaren hoe het is om je steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers en managers. Daarnaast is deze stage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.
 
Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.
 
Bereikbaarheid
Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 10 minuten met de metro/tram.
 
Interesse?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief t.a.v. Minke Kliphuis. Alleen sollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen. Meld je direct aan via de onderstaande link:
 
 
Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé
In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Dat betekent ook dat alles dat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij je thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé. www.nestle.nl

Read the full description and apply

Login or register