Overview

Stage Garden Gourmet NL - Marketing & Sales

Function: HR Recruitment | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro o.b.v. 40 uur p/w

Apply now

Description

Nestlé Culinary: Garden Gourmet

Garden Gourmet, voorheen bekend in Nederland als Tivall, is volledig vernieuwd en wil met de nieuwe merknaam heel Nederland inspireren om meer plantaardig te eten. Garden Gourmet heeft daarmee de ambitie om de flexitarische revolutie in Nederland nu echt op gang te brengen.

Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring met duurzame vegetarische voeding en is verkrijgbaar in meerdere landen in Europa, zoals Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, UK, Frankrijk en Scandinavië. In Nederland zijn wij momenteel druk met het uitrollen van het Garden Gourmet merk. Er komt veel kijken bij het bouwen van een nieuw merk waar jij als stagiair(e) het verschil kan gaan maken!

Sinds 2016 is Garden Gourmet onderdeel van Nestlé. Als stagiair(e) bij Garden Gourmet maak je onderdeel uit van het Nestlé stage netwerk. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om aan te sluiten bij allerlei leerzame en sociale activiteiten die worden georganiseerd door Nestlé Nederland.

Wij zoeken

Voor Garden Gourmet zijn wij per 1 augustus op zoek naar een ambitieuze en commercieel ingestelde stagiair(e) op de marketing en sales afdeling. Je zult de Brand Manager en Key Account Manager ondersteunen bij het verwezenlijken van hun jaardoelstellingen en lopende projecten door het uitvoeren van dagelijkse Marketing en Sales werkzaamheden. Concreet betekenen dit o.a. de volgende zaken:

Marketing

 • Productontwikkelingstraject(en) o.b.v. bestaande producten;
 • ondersteuning bij de implementatie van verpakkingsontwerpen en verpakkingsaanpassingen (MAM);
 • ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van de communicatiecampagnes, zowel offline als online;
 • deskresearch op eigen merken en concurrentie (competitiontracker);
 • consumenten klachten & vragen afhandelen;
 • merkadministratie van product specificaties en productcodes in diverse klantsystemen;
 • marktanalyses o.b.v. scanningdata en household panel data.

Sales

 • Meehelpen bij het voorbereiden van presentaties voor de klanten;
 • meehelpen bij het opmaken van de maandelijkse Nielsen analyse op markt- en categorie niveau;
 • in kaart brengen en bijhouden van de concurrentie en promoties

Jij

 • Bent een HBO of WO student (aan het eind van je studie), bij voorkeur een studie in de richting van economie, bedrijfskunde of marketing. Aanverwante studies zijn ook mogelijk;
 • bent analytisch;
 • hebt een ‘Hands on-’ mentaliteit; in staat taken snel op te pakken;
 • bent resultaatgericht;
 • bent communicatief sterk met een positieve en energieke houding;
 • bent flexibel en hebt aanpassingsvermogen;
 • bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • hebt affiniteit met Food en FMCG.

Wij bieden

Een unieke kans om door een interessante en uitdagende stage zowel Marketing als Sales ervaring op te doen bij ’s werelds grootste FMCG-bedrijf. Je wordt gedurende 6 maanden uitstekend begeleid en werkt als volwaardig lid in een multidisciplinair team met een no-nonsense mentaliteit. De stage is voor 5 dagen per week. De stagevergoeding bedraagt 500 euro per maand op basis van 40 uur en reiskosten worden volledig vergoed.

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.

Bereikbaarheid

Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 10 minuten met de metro/tram.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief t.a.v. Maartje Jaspars. Alleen sollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen. Upload deze nu meteen via deze link:


https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=180002VG&tz=GMT%2B02%3A00

Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar careers@nl.nestle.com.

Over Nestlé

In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Dat betekent ook dat alles dat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij je thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé. www.nestle.nl