Overview

Stage Garden Gourmet Europe - Marketing

Function: HR Recruitment | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro o.b.v. 40 uur p/w

Apply now

Description

Ervaring opdoen bij een ondernemende tak binnen een multinational? Check this out!

Flexitarisme is hot. Om uiteenlopende redenen zijn er steeds meer personen actief bezig hun vleesconsumptie te verminderen. En dat brengt kansen met zich mee, zowel voor de planeet- als voorverantwoord ondernemerschap!

Al meer dan 30 jaar ontdekt, ontwikkelt en produceert Tivall smakelijke, vegetarische producten gebaseerd op tarwe, soja en groenten: vleesvervangers. Alle producten zijn 100% vegetarisch, sommigen vegan.  In Nederland bestaat meer dan de helft van het vleesvervanger-schap van Albert Heijn uit Tivall producten- maar we breiden het aanbod inmiddels ook bij andere retailers uit! Naast de vleesvervangers hebben we ook een uitgebreid assortiment heerlijke hummus.

De producten komen samen onder 1 Europese merknaam: Garden Gourmet, verkrijgbaar in o.m. de Benelux, Duitsland, Italië, Zwitserland en Oostenrijk, Spanje, Italië en de Nordics. We zijn marktleider en toonaangevend in de markten en landen waar we actief zijn. De markt groeit explosief- dus worden alle zeilen bijgezet om onze positie te behouden en verder uit te breiden.

Vanuit het hoofdkantoor van Nestlé Nederland voorzien wij als Europees Centrale Marketing team de verschillende landen van kennis, expertise, data en assets om de lokale groei aan te jagen. Jij wordt volledig betrokken in het commerciële team on zowel de bestaande als de nieuwe producten op de juiste manier te ondersteunen en het merk Garden Gourmet op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Wij zoeken

Voor Tivall zijn wij per 1 augustus 2018 op zoek naar een enthousiaste WO-student(e) die het een leerzame uitdaging vindt om gedurende 6 maanden mee te werken op verschillende projecten binnen Tivall en zo ervaring op te doen binnen verschillende facetten van marketing.

Jij:

 • hebt affiniteit met (digital) marketing en bent creatief;
 • bent nieuwsgierig, enthousiast, bereid de handen uit de mouwen te steken;
 • bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • bent nauwkeurig en analytisch;
 • bent communicatief sterk;
 • affiniteit met voedsel/ lekker koken is een pré.

Tijdens je stage zal je de afdeling ondersteunen op het gebied van verschillende activiteiten. Zo zal je meehelpen met het uitvoeren van de marketingplannen en meewerken aan onze digitale activiteiten, zoals aan de ontwikkeling van content op onze website.

Tot jouw stage werkzaamheden behoren onder andere:

 • Digital: beheren, monitoren en evalueren van websites en social media;
 • Marktanalyses;
 • Packaging: internationale verpakkingsaanpassingen en goedkeuringstraject;
 • Campagnes: ondersteuning bij BTL activiteiten en loyaliteitsprogramma’s;
 • Research: deskresearch op eigen merken en concurrentie.

De precieze invulling van de stage wordt in de eerste fase afgestemd met je begeleider.

Wij bieden

Een interessante en uitdagende stage met uitstekende begeleiding voor een duur van 6 maanden, in een team met no-nonsense mentaliteit. Je maakt kennis met FMCG, de food-categorie en leert je weg kennen binnen een de Nestlé multinational- binnen een ondernemende categorie. Je krijgt gedegen begeleiding, in overleg kun je een afstudeeropdracht doen. Voorkeur heeft echter een stagiaire voor 5 dagen per week volledige betrokkenheid. De stagevergoeding bedraagt 500 euro per maand op basis van 40 uur en reiskosten worden volledig vergoed.

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.

Bereikbaarheid

Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 10 minuten met de metro/tram.

Interesse?

Dit is je kans om een schat aan waardevolle praktijkervaring op te doen. Geef je interesse aan door het uploaden van je CV en motivatiebrief t.a.v. Maartje Jaspars, HR-stagiaire, via de volgende link:

https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=180001G5&tz=GMT%2B02%3A00

Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.

Over Nestlé

In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Dat betekent ook dat alles dat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij je thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé. www.nestle.nl