Overview

Nestlé Supply Chain - Customer Service & Data Stage

Function: HR | 6 months | 39 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Customer Service & Data stagiair(e), dit is je uitdaging         
In het Customer Service & Data Team – onderdeel van de Supply Chain Operations divisie – zorgen wij voor verschillende specialistische activiteiten binnen de Supply Chain zoals Vendor Managed Inventory, Order Fulfilment maar ook Masterdata. Zonder juiste data: geen tijdige productintroducties, geen correcte leveringen aan onze klanten en geen volledige productinformatie aan onze consumenten. 

Je zal met verschillende interne- maar ook externe stakeholders moeten samenwerken in een uitdagende en leerzame meewerkstage.

 

Per 1 februari 2020 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair(e). In deze meewerkstage zal je verschillende taken uitvoeren, met name op het gebied van data met als doel om onze huidige dataset maar ook de informatiestromen naar onze retailers en eindconsumenten te analyseren en te verbeteren. Heb jij een Supply Chain achtergrond en affiniteit met data en informatiestromen en ben jij accuraat, communicatief vaardig en kan je niet wachten om dit te laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 • Meewerken in het Customer Creation proces en het Material Masterdata proces
 • Analyseren en verbeteren van de informatiestromen naar retailers en eindconsumenten
 • Samenwerken met Marketing en fabrieken, gericht op het checken van product specificaties

 

Als Customer Service & Data stagiair(e) word je begeleid door de Customer Fulfilment & Data Manager van Nestlé Nederland.

 

De uitdaging ga je aan bij Operations Nestlé Nederland

Op de Customer Service & Data afdeling – onderdeel van de Supply Chain Operations Divisie – wordt het voorraadbeheer van onze klanten gedaan door middel van Vendor Managed Inventory en worden voorraden strategisch toegekend door middel van Order Fulfilment met als doel om elke order in zijn geheel te kunnen uitleveren. Daarnaast is Data een zeer belangrijk aspect van de afdeling, door toenemende digitalisering en automatisering in de supply chain bij onszelf en onze partners. Hierdoor is de noodzaak voor juiste en tijdige data belangrijker dan ooit en zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van onze huidige dataset.

De stage zal zich in eerste instantie vooral toespitsen op de activiteiten van data.

 

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.

 

Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid.

 

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:

 • Een fulltime stage (39 uur per week);
 • 10 vakantiedagen;
 • een stagevergoeding van €500 in de maand;
 • volledige reiskosten vergoeding;
 • een veelheid aan professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s;
 • ruimte voor een afstudeeropdracht 1 dag in de week;
 • prettige werkomgeving, teamgeest, bedrijfstrots en gedreven collega’s;

 

Dit breng jij voor de vacature Supply Chain Logistics stagiair(e) mee:

 • HBO/ WO student;
 • proactief en accuraat;
 • teamspeler en communicatief vaardig;
 • gedreven en leergierig;
 • affiniteit met data en FMCG;
 • hands-on mentaliteit;
 • goede kennis van Microsoft Excel;

 

Nog vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je vraag naar careers@nl.nestle.com en je krijgt binnen 3 dagen antwoord.

 

Over Nestlé

In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar gevestigd in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij jou thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. We zijn hier om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst in deze tijden van onzekerheid en chaos in de wereld. We hebben het besef dat we daar verantwoordelijkheid in moeten nemen. Door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé.

Read the full description and apply

Login or register