Overview

Nestlé Superunie Sales

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Voor onze Commerciële Divisie zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor een meewerkstage op het gebied van Sales
 
Nestlé Commerciële Divisie
De Commerciële Divisie van Nestlé Nederland is verantwoordelijk voor de klant- en verkoopontwikkelingen van vier categorieën, te weten:
 • Culinary (Maggi),
 • Drinks (Nescafé, Nescafé Dolce Gusto),
 • Confectionery (o.a. Kitkat, Rolo)
 • Infant Nutrition (o.a. Pyjamapapje)
De divisie werkt in een matrixorganisatie nauw samen met de vier Marketing & Categorieteams in het bepalen van de accountstrategieën en het succesvol uitvoeren van de plannen. Aan het hoofd van de divisie staat de Commercial Director. Er wordt gewerkt in klantenteams die worden aangestuurd door een Customer Development Lead.
 
De uitdaging        
Per 1 februari 2019 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair(e). Heb jij affiniteit met de dynamische wereld van FMCG en sales, wil je graag je ervaring op dit gebied opdoen en vind je het leuk om een volwaardige bijdrage te leveren binnen het Nestlé Superunie team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
 • Begeleiden en ondersteuning op gebied van opname van innovaties en relaunches;
 • Ondersteuning met maken van externe klantpresentaties;
 • Ondersteuning met promotieplanning (contact met retailers en intern) waaronder maken van actievoorstellen;
 • Verwerken van voorzieningen en facturen;
 • Het evalueren van promotionele activiteiten bij klanten.
   
Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen
 • HBO/WO student, bij voorkeur een studie richting economie/marketing;
 • Proactief, enthousiast en ambitieus;
 • Sterk analytisch ingesteld;
 • In staat zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • Affiniteit met FMCG;
 • Kunt goed overweg met Excel en PowerPoint.
Wij bieden
Een interessante en uitdagende positie op de commerciële afdeling van Nestlé. Je functie is zeer gevarieerd waardoor je een breed beeld krijgt van de werkzaamheden van het commerciële team. Daarnaast is deze stage natuurlijk de kans bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.
 
Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.
 
Bereikbaarheid
Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 10 minuten met de metro/tram.
 
Interesse?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief t.a.v. Minke Kliphuis. Alleen sollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen.
 
Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar careers@nl.nestle.com.
Over Nestlé
In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Dat betekent ook dat alles dat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij je thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé. www.nestle.nl

Read the full description and apply

Login or register