Overview

Nestlé Graduate Program - Commercial

Function: HR Recruitment | 4,5 jaar | 40 hours a week

Type: Job

Location: Hoofdkantoor Nestlé Nederland, Amstelveen

Deadline: 03-04-2019

Salary: 2890 (+bonus & 13e maand)

Apply now

Description

In het Nestlé Graduate Program - Commercial heb je de mogelijkheid om in 4,5 jaar drie verschillende functies uit te voeren. Na een introductietraining van twee weken start je in een Field Sales rol. Het kan zijn dat je Regio Accountmanager wordt, maar je kunt ook Assistent Boutique Manager Nespresso worden. Na ongeveer zes tot twaalf maanden ga je naar een rol op kantoor. Dit kan een functie in sales, category management of marketing zijn. Je kunt hiervoor je voorkeur aangeven. Deze rol doe je twee tot drie jaar zodat je echt expert op dat gebied kunt worden. Daarna ga je door naar de volgende rol die ook op kantoor is. Je kunt voor dezelfde categorie kiezen maar je kunt ook naar een andere categorie switchen. Na ongeveer een jaar in deze derde rol houdt het Nestlé Graduate Program - Commercial op. Je krijgt dan een 360 graden feedback gesprek en je maakt samen met je Manager en de Talentmanager een plan voor je carrière binnen Nestlé.

Tijdens het programma krijg je verschillende trainingen op het gebied van sales en persoonlijke ontwikkeling. Ook is er de mogelijkheid om tijdelijk naar het buitenland te gaan.

Voor meer info bekijk onze vacature op Spielwork via de volgende link: https://www.spielwork.com/nestle/nestle-graduate-program-commercial/

Read the full description and apply

Login or register