Overview

Nestlé Corporate Communication

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Voor onze afdeling Nestlé Corporate Communication zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor een meewerkstage op het gebied communicatie & marketing
 
Corporate Communication
Het Corporate Comunication team heeft als voornaamste doel de reputatie van Nestlé te beschermen en op een positieve manier te versterken. Het Corporate Communicatie team is het eerste aanspreekpunt voor externe stakeholders, zoals media en NGO’s. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de externe woordvoering en de externe- en interne communicatie.
 
De uitdaging     
Per 1 februari 2019 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair(e). Ben jij een communicatieve topper, digital minded en een doortastende aanpakker? Vind je het een mooie uitdaging om mee te werken op de afdeling Corporate Communication en wil je alle facetten in het werkveld van communicatie binnen een groot FMCG bedrijf leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
 • Meewerken aan het bouwen van het Nestlé merk en haar submerken;
 • Meedenken over de social strategy;
 • Rapportages maken van het Nestlé-medialandschap;
 • Maken en onderhouden van onze content voor onze social media kanalen;
 • Meewerken aan de digitale interne nieuwsbrief;
 • Onderhouden van onze website: www.nestle.nl;
 • Bijdragen aan de externe communicatie, o.a. het ondersteunen van de PR-activiteiten van de verschillende marketingafdelingen. 
Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen
 • HBO/WO student, bij voorkeur in de studierichting Communicatie of Marketing;
 • enthousiast en ambitieus;
 • commercieel ingesteld;
 • interne netwerker
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • kan goed schrijven en is communicatief sterk;
 • affiniteit met het medialandschap, zowel online als offline;
 • zelfstandige werker en flexibel, multi-tasker en gestructureerd;
 • ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint).
Wij bieden
Een gevarieerde stage waarbij je in aanraking komt met de verschillende werkvelden van Corporate Communication. In De stage heb je contact met alle divisies binnen het bedrijf (o.a. Marketing en Sales). Daarnaast is deze stage natuurlijk de kans bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor en word je uitstekend begeleid. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed. Deze werkstage biedt mogelijkheid voor een afstudeeropdracht voor 1 dag in de week.
 
Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.
 
Bereikbaarheid
Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 10 minuten met de metro/tram.

 Interesse?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief t.a.v. Minke Kliphuis. Alleen sollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen.
 
Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé      
In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is een wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness, inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Dat betekent ook dat alles dat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij je thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé. www.nestle.nl

Read the full description and apply

Login or register