Overview

Nestlé Category Management - Purina Stage

Function: HR | 6 months | 39 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Category management stagiair(e), dit is je uitdaging           
De maatschappij verandert. De shopper is grilliger dan ooit en neemt zijn aankoopbeslissing dwars door alle kanalen en touchpoints heen. Het begrijpen van de shopper en zijn koopgedrag is de grootste uitdaging waar we momenteel voor staan. Wil jij deze uitdaging aangaan? Én ben jij bereid het beste uit jezelf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze afdeling Nestlé Purina zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair(e). In deze commerciële stage krijg je de kans om alle aspecten van Category Management te leren. Je zult meewerken aan assortiment optimalisaties van de retailers, marketinginitiatieven vertalen naar duidelijke activaties op de winkelvloer, Point of Purchase (POS) materialen ontwikkelen voor Field teams, en analyses in Nielsen uitvoeren om de categorie beter te begrijpen waardoor we onze plannen nog beter kunnen maken. Ook zal je samenwerken met de verschillende commerciële afdelingen. Je bent onderdeel van een enthousiast team dat zich dagelijks met veel passie inzet om het leven van huisdieren en hun baasjes elke dag weer leuker en beter te maken.

 

Op het hoofdkantoor van Nestlé Nederland hebben we per 1 februari 2020 plaats voor een Category Managment stagiair(e) op de afdeling Nestlé Purina PetCare. Ben jij geïnteresseerd in de FMCG-sector en ben jij een commerciële topper die zijn/haar kennis en ervaring wil vergroten en in praktijk wil brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als stagiair(e) Category Management heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Schap: Ondersteuning van de assortiments mutatie momenten van de retailers.
 • Instore activaties: ondersteuning bij ontwikkelen en uitrollen van instore activatie campagnes, en coordinatie van de ontwikkeling en levering van POS materialen voor Field team(s).
 • Research: desk research in Nielsen
 • Ondersteuning van het Category management team met hun dagelijkse werk.
 • Evaluatie: evalueren en vastleggen van (Field) activiteiten (Test & Learn), met inbegrip van het rendement van de investeringen en advies over eventuele uitrol.

 

Als stagiair(e) Category management word je begeleid door de Senior Category Manager van Purina Petcare.

 

 

 

De uitdaging ga je aan bij Purina PetCare Nederland

Wij bieden jou de ultieme kans om je als commercieel talent te gaan ontplooien. Je gaat aan de slag voor verschillende kanalen binnen Nestlé Purina en krijgt een kijkje in de keuken van het werk van een category manager en activatiemanager. Daarnaast gaan we je uitdagen eigen projecten te draaien en zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen. Gedurende 6 maanden werk je 4 á 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je begeleid door een van onze senior Category managers.

 

Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met bijvoorbeeld Utrecht, Leiden en Rotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid, vanaf het station is het slechts 10 minuten met de met bus/tram.

 

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:

 • Een fulltime stage (39 uur per week);
 • 10 vakantiedagen (eventuele inwerkdagen komen hier nog bij);
 • een stagevergoeding van €500 in de maand;
 • volledige reiskosten vergoeding;
 • een veelheid aan professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s;
 • prettige werkomgeving, teamgeest, bedrijfstrots en gedreven collega’s.

 

Dit breng jij voor de vacature Marketing stagiair(e) mee:

 • WO/HBO student;
 • je bent flexibel en kunt verschillende ballen tegelijk in de lucht houden;
 • je hebt affiniteit met marketing en commercie;
 • je bent nieuwsgierig, enthousiast en proactief;
 • je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • je bent creatief en communicatief sterk (zowel in het Nederlands als Engels);
 • je bent nauwkeurig en analytisch.

 

Nog vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je vraag naar careers@nl.nestle.com en je krijgt binnen 3 dagen antwoord.

 

Over Nestlé
In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar gevestigd in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij jou thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. We zijn hier om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst in deze tijden van onzekerheid en chaos in de wereld. We hebben het besef dat we daar verantwoordelijkheid in moeten nemen. Door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé.

Read the full description and apply

Login or register