Overview

Meewerkstage Marketing - Purina Petcare

Function: HR Recruitment | 6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro/m

Apply now

Description

 

Description

 


Meewerkstage Marketing - Purina PetCare
Ben jij geïnteresseerd in de FMCG-sector en ben jij een marketingtopper die zijn/haar kennis en ervaring wil vergroten en in praktijk wil brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nestlé Purina is in de periode van 1 februari 2018 tm/ 1 augustus 2018 op zoek naar een stagiair(e)
 
Marketing
Bij Nestlé zijn huisdieren op het werk de normaalste zaak van de wereld. Wij weten als geen ander dat huisdieren ons helpen ontspannen en zorgen voor meer sociaal contact. Als katten- en/of hondeneigenaar wil je dat je hond of kat gezond is en blijft. Dit begint met de juiste voeding. Bij Nestlé Purina zetten wij ons daarom met veel passie dagelijks in om baasjes te helpen de gezondheid van hun honden en katten te ondersteunen. Dit doen we via onze vertrouwde merken zoals: FELIX, GOURMET, PURINA ONE, BEYOND,  BENEFUL, BONZO en PRO PLAN. Met de inzet van onder andere productinnovaties, TV-commercials, digital- en social media en activaties op de winkelvoer laten wij honden en katten en hun baasjes kennismaken met onze mooie merken en producten.
 
Als marketingstagiair(e) ben je verantwoordelijk voor:
 • Product: helpen bij het uitrollen van productintroducties;
 • Verpakking: ondersteuning bij nieuwe designs voor verpakkingsontwerpen;
 • Communicatie: ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van de communicatiecampagnes, (zowel offline als online);
 • Instore activaties: ondersteuning bij ontwikkelen en uitrollen van instore activatie campagnes;
 • Digital: E-commerce ondersteuning en onderhoud van websites en social media;
 • Research: desk research op eigen merken en concurrentie;
 • Ondersteuning van het marketing team met hun dagelijkse werk.
Wat bieden wij?
Wij bieden jou de ultieme kans om je als marketeer te gaan ontplooien. Je gaat aan de slag voor verschillende merken binnen Nestlé Purina en krijgt een kijkje in de keuken van het werk van een marketeer. Daarnaast gaan we je uitdagen eigen projecten te draaien en zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen bijvoorbeeld digital marketing en product lancering. Gedurende 6 maanden werk je 4 á 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je begeleid door een van onze Brand Managers. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand bij 5 dagen stage per week en reiskosten worden volledig vergoed.

Requirements

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen
 • WO/HBO student;
 • Je bent flexibel en kunt verschillende ballen tegelijk in de lucht houden;
 • Je hebt affiniteit met marketing en commercie;
 • Je bent nieuwsgierig, enthousiast en proactief;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • Je bent creatief en communicatief sterk;
 • Je bent nauwkeurig en analytisch;
 • Je beheerst de Engelse taal.

Specialization

Marketing

Required Languages

Dutch

Procedure

Interesse?
Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Marieke Klok, HR-stagiaire. Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé

Nestlé is ‘s werelds grootste voedingsmiddelenproducent. We zijn in 189 landen wereldwijd aanwezig en onze 328.000 medewerkers zijn gecommitteerd aan Nestlé’ s missie om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst. Wij richten ons met deze missie op individuen en gezinnen, leefgemeenschappen en de planeet. Nestlé biedt een breed portfolio van producten en diensten waar mensen en hun huisdieren ieder moment van de dag van kunnen genieten. De bijna 2000 merken variëren van wereldwijd iconische merken als NESCAFÉ en NESPRESSO tot en met lokale favorieten als BROS. In Nederland worden daarnaast onder meer MAGGI, KITKAT, Nestlé babyvoeding zoals NESTLÉ PyjamaPapje en NAN OPTIPRO verkocht, alsook water waaronder SAN PELLEGRINO en VITTEL, en voeding voor honden en katten zoals FELIX, BONZO en Purina ONE. Nestlé is sinds haar oprichting meer dan 150 jaar geleden gevestigd in het Zwitserse Vevey. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, alwaar 500 mensen werkzaam zijn. In onze babyvoedingsfabriek in Nunspeet werken 450 mensen. Voor meer informatie: www.nestle.nl