Overview

Meewerkstage - Marketing Garden Gourmet Europe

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen - Nestlé hoofdkantoor

Apply now

Description

Al meer dan 25 jaar ontdekt en produceert Tivall smakelijke, vegetarische producten gebaseerd op tarwe en soja: vleesvervangers. Deze worden verkocht onder de merknaam Garden Gourmet. Alle producten zijn 100% vegetarisch. In Nederland bestaat meer dan de helft van het vleesvervanger-schap van Albert Heijn uit Tivall producten. Daarnaast verkoopt Tivall ook de Hummus van Garden Gourmet (brooddip), voorheen bekend als Sabra.

 

We zien dat er veel mensen zijn die bewust bezig zijn met het verminderen van hun vleesconsumptie. Maar veel van hen vindt het een uitdaging om dagelijks lekkere gerechten te bedenken waar voldoende voedingswaarden in zitten.

 

Voor ons een aantrekkelijke uitdaging om hen te helpen die mogelijkheden te ontdekken. Ons team van technologen streeft ernaar om steeds nieuwe producten aan te bieden die inspelen op de groeiende behoefte aan smakelijke vleesvrije producten. Het commerciële team stelt zich ten doel zowel het merk als de producten beschikbaar te maken en bekendheid te geven.

 

Tivall is verkrijgbaar in o.a. de Benelux, Duitsland, Italië, Zwitserland en Oostenrijk, Spanje, Italië en de Nordics. Tivall is marktleider en toonaangevend in alle markten en landen waar zij actief is. Tivall is een dochteronderneming van Nestlé, het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. Het is gevestigd in Amstelveen. Hiervandaan werkt het Europese Centrale Marketing team hard samen om de verschillende landen te voorzien van kennis, expertise, data en assets om de lokale groei aan te jagen.

 

Over Nestlé….    

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life.

Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.

 

Wij zoeken…

Voor Tivall (Amstelveen) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste WO-student(e) die het een leerzame uitdaging vindt om gedurende 6 maanden mee te werken op verschillende projecten binnen Tivall en zo ervaring op te doen binnen verschillende facetten van marketing. Jij:

 

 • hebt affiniteit met (digital) marketing en bent creatief

 • bent nieuwsgierig, enthousiast, bereid de handen uit de mouwen te steken

 • bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband

 • bent nauwkeurig en analytisch

 • bent communicatief sterk

 • affiniteit met voedsel/ lekker koken is een pré

 

 

Tijdens je stage zal je de afdeling ondersteunen op het gebied van verschillende activiteiten. Zo zal je meehelpen met het uitvoeren van de marketingplannen en meewerken aan onze digitale activiteiten, zoals aan de ontwikkeling van content op onze website. Tot jouw stage werkzaamheden behoren onder andere:

 

 • Digital: beheren, monitoren en evalueren van websites en social media

 • Marktanalyses;

 • Packaging: internationale verpakkingsaanpassingen en goedkeuringstraject

 • Campagnes: ondersteuning bij BTL activiteiten en loyaliteitsprogramma’s

 • Research: deskresearch op eigen merken en concurrentie

 

De precieze invulling van de stage wordt in de eerste fase afgestemd met je begeleider.

 

Wij bieden…

Een interessante en uitdagende stage met uitstekende begeleiding voor een duur van minimaal 3 tot maximaal 6 maanden (voorkeur gaat uit naar 6 maanden), in een team met no-nonsense mentaliteit. Je maakt kennis met FMCG, de food-categorie en leert je weg kennen binnen de Nestlé multinational. Je krijgt gedegen begeleiding, in overleg kun je een afstudeeropdracht doen. Voorkeur heeft echter een stagiaire voor 5 dagen per week volledige betrokkenheid. De stagevergoeding bedraagt 500 euro per maand op basis van 40 uur en reiskosten worden volledig vergoed.

 

Interesse?

Dit is je kans om een schat aan waardevolle praktijkervaring op te doen. Geef je interesse aan door het uploaden van je CV en motivatiebrief t.a.v. Maartje Jaspars, HR-stagiaire, via de volgende link:

 

https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=180001G5&tz=GMT%2B01%3A00

 

Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.

Requirements

Specializations

Marketing

Required Languages

Dutch