Overview

Meewerkstage Marketing - Culinary (Maggi)

Function: HR Recruitment | 6 monhts | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro/m

Apply now

Description

Meewerkstage Marketing MAGGI
 
Op het hoofdkantoor van Nestlé, ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ, KITKAT en NESQUIK, hebben we per 15 januari 2018 plaats voor een stagiair(e) bij Nestlé Culinary. Ben jij enthousiast en wil jij je bezighouden met MAGGI-marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Nestlé Culinary: MAGGI
MAGGI heeft een brede range fantastische producten, waaronder Braadstomen, Roerbaknoedels, Bouillon, Basis voor Soep, Opkikker, Sauzen, Jus en Puree. ‘Een beetje van jezelf, en een beetje van MAGGI’ is al jaren een begrip in de Nederlandse keukens. Uniek van MAGGI is dat veel van onze producten met ons team lokaal ontwikkeld worden waar jij onderdeel van kan zijn. De stage is zeer divers van koken en proeven in de keuken tot het lanceren van het product in de supermarkt met alle werkzaamheden die daarbij horen. Als marketing stagiair ben je medeverantwoordelijk voor de MAGGI-marketingactiviteiten en draai je volledig mee in het team.
 
Wij zoeken…
Een HBO/WO-student(e) die het een mooie uitdaging vindt om mee te werken aan verschillende marketingprojecten en zo ervaring op kan doen met alle facetten van marketing binnen MAGGI. Bij het ondersteunen van onze marketingactiviteiten zal je onder andere meewerken aan:
 • Product: productontwikkelingstraject(en) o.b.v. bestaande merken/producten
 • Packaging: ondersteuning bij nieuwe designs voor verpakkingsontwerpen
 • Communicatie: ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van de communicatiecampagnes, zowel offline als online
 • Research: deskresearch op eigen merken en concurrentie
 • Social listening;
 • Ondersteuning van het MAGGI-marketing team met hun dagelijkse werk
 
Wij bieden…
Een unieke kans om mee te maken hoe het is om als marketeer bij een groot FMCG-bedrijf te werken. Je wordt gedurende 6 maanden uitstekend begeleid en werkt als volwaardig lid in een multidisciplinair team met een no-nonsense mentaliteit. De stage is voor 5 dagen per week.
Daarnaast is deze stage natuurlijk de kans bij uitstek om kennis te maken met de organisatie Nestlé.
 

 

Requirements

Jij:
 • Bent enthousiast en hebt affiniteit met marketing;
 • Hebt affiniteit met koken en de Fast Moving Consumer Goods branche;
 • Bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • Bent nieuwsgierig en niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
 • Hebt affiniteit met commercie en bent communicatief sterk.
 

Specialization

Marketing

Required Languages

Dutch

Procedure

Interesse?
Upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Marieke Klok, HR stagiaire.

Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen.
 
Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com
 

Over Nestlé
Nestlé is ‘s werelds grootste voedingsmiddelenproducent. We zijn in 189 landen wereldwijd aanwezig en onze 328.000 medewerkers zijn gecommitteerd aan Nestlé’ s missie om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst. Wij richten ons met deze missie op individuen en gezinnen, leefgemeenschappen en de planeet. Nestlé biedt een breed portfolio van producten en diensten waar mensen en hun huisdieren ieder moment van de dag van kunnen genieten. De bijna 2000 merken variëren van wereldwijd iconische merken als NESCAFÉ en NESPRESSO tot en met lokale favorieten als BROS. In Nederland worden daarnaast onder meer MAGGI, KITKAT, Nestlé babyvoeding zoals NESTLÉ PyjamaPapje en NAN OPTIPRO verkocht, alsook water waaronder SAN PELLEGRINO en VITTEL, en voeding voor honden en katten zoals FELIX, BONZO en Purina ONE. Nestlé is sinds haar oprichting meer dan 150 jaar geleden gevestigd in het Zwitserse Vevey. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, alwaar 500 mensen werkzaam zijn. In onze babyvoedingsfabriek in Nunspeet werken 450 mensen. Voor meer informatie: www.nestle.nl