Overview

Meewerkstage Marketing - Confectionery (KitKat)

Function: HR Recruitment | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro/m

Apply now

Description

Nestlé Nederland
Op het hoofdkantoor van Nestlé Nederland hebben we per 1 februari 2018 plaats voor een marketing stagiaire op onze allerlekkerste afdeling: Chocolade. Is werken voor chocolade ook jouw droombaan en wil – naast je vrienden lekker maken met deze stageplek – je studiekennis in praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Bij Nestlé Confectionery, zo heet ons choco-team, ben je als marketing stagiaire op het juiste adres, want.. Nestlé heeft een brede range nostalgische chocolademerken, waaronder KITKAT, NESTLÉ L’ATELIER, LION, ROLO, BROS, SMARTIES. Veel van deze merken hebben een bewezen marketing trackrecord: Zo is ‘Have a break, have a KitKat’ al jaren de beroemde slogan van KITKAT en is de tv-commercial van ROLO verkozen tot beste van de eeuw!
 
Waar houden we ons dagelijks allemaal mee bezig?
Naast het opzetten en uitrollen van reclamecampagnes spelen er promoties op de winkelvloer en kijken wij naar nieuwe productlanceringsmogelijkheden. Daarnaast monitoren we ons bestaande assortiment en zoeken we naar kansen om onze merkstrategie en - communicatie te optimaliseren, bijvoorbeeld online. Ga jij ons hierbij allemaal ondersteunen? De communicatie van onze duurzaamheidsstrategie via het Nestlé Cocoa Plan speelt ook een steeds belangrijkere rol en daar kun je zeker over meedenken!
 
Waar ben je verantwoordelijk voor in deze rol?
 • Product: productontwikkelingstraject(en) o.b.v. bestaande merken/producten;
 • Packaging: ondersteuning bij nieuwe artworks voor verpakkingsontwerpen;
 • Communicatie: ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van de communicatiecampagnes, zowel offline als online, intern en extern. Verder draag je de verantwoordelijkheid over het bijhouden van de social media accounts van KITKAT, NESTLÉ L’ATELIER en NESTLÉ Chocolade en de website www.nestle-chocolade.nl. Daarbij dagen we je uit een strategieplan te maken voor (een van) deze kanalen.
 • Activaties: ondersteuning ontwikkelen en uitrollen van instore activatie campagnes;
 • Research: deskresearch op eigen merken en concurrentie;
 • Ondersteuning van het marketingteam met dagelijkse werkzaamheden.
 
Wij bieden…
Een unieke kans om als marketeer/ product manager aan de slag te gaan bij een groot FMCG-bedrijf in food. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je goed begeleid. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.
 

 

Requirements

Wie zoeken wij?
 • WO/HBO student
 • Affiniteit met marketing en commercie
 • Ondernemend, nieuwsgierig, enthousiast en niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
 • In staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • Creatief en communicatief sterk;
 • Nauwkeurig en analytisch.
 • Een stagiaire die het een uitdaging vindt het om mee te werken op allerlei verschillende projecten en zo ervaring op te doen met alle facetten van marketing binnen de FMCG
 • We stellen je ideeën en mening erg op prijs, dus deel die vooral!

Specialization

Marketing

Required Languages

Dutch

Procedure

Interesse?
Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Marieke Klok, HR-stagiaire.
Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen.
 
Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé
Nestlé is ‘s werelds grootste voedingsmiddelenproducent. We zijn in 189 landen wereldwijd aanwezig en onze 328.000 medewerkers zijn gecommitteerd aan Nestlé’ s missie om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst. Wij richten ons met deze missie op individuen en gezinnen, leefgemeenschappen en de planeet. Nestlé biedt een breed portfolio van producten en diensten waar mensen en hun huisdieren ieder moment van de dag van kunnen genieten. De bijna 2000 merken variëren van wereldwijd iconische merken als NESCAFÉ en NESPRESSO tot en met lokale favorieten als BROS. In Nederland worden daarnaast onder meer MAGGI, KITKAT, Nestlé babyvoeding zoals NESTLÉ PyjamaPapje en NAN OPTIPRO verkocht, alsook water waaronder SAN PELLEGRINO en VITTEL, en voeding voor honden en katten zoals FELIX, BONZO en Purina ONE. Nestlé is sinds haar oprichting meer dan 150 jaar geleden gevestigd in het Zwitserse Vevey. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, alwaar 500 mensen werkzaam zijn. In onze babyvoedingsfabriek in Nunspeet werken 450 mensen. Voor meer informatie: www.nestle.nl.