Overview

Meewerkstage Marketing & Category Management

Function: HR Recruitment | 6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro/m

Apply now

Description

Voor onze afdeling Nestlé Infant Nutrition zijn we op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage op het gebied van Marketing & Category Management
 
Infant Nutrition
In 1866 ontwikkelde de apotheker Henri Nestlé de eerste zuigelingenvoeding voor baby’s waarvan de moeder geen borstvoeding kon geven. Destijds een revolutionaire doorbraak. Nu – 150 jaar later – is Nestlé uitgegroeid tot de nummer één babyvoeding en ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern. Voor Nestlé is Nutrition dus een speciale afdeling omdat dit de productgroep is waar het allemaal mee is begonnen. Sinds 2003 is Nutrition actief op de Nederlandse markt en staat bekend met de merken Nestlé PyjamaPapje en Yogolino.
 
De uitdaging…   
Per 1 februari 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair. Ben jij een marketing topper, wil jij je kennis in de praktijk brengen en vind je het een mooie uitdaging om mee te werken aan verschillende projecten op de afdeling van baby- en peutervoeding? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
  • Ontwikkeling van B2C communicatiemiddelen, in samenwerking met onze bureaus en je Europese collega’s (digital, print, …)
  • Ondersteuning in de nieuwe lanceringen in samenwerking met andere disciplines zoals bijvoorbeeld Europese fabrieken en intern onze collega’s van Supply Chain
  • Ontwikkelen van promotiemateriaal (POS-materiaal t.b.v. het vergroten van de zichtbaarheid van onze producten in het schap en het ontwikkelen van advertenties van Trade magazines)
  • Evalueren en analyseren van acties
 
Wij bieden…
Een unieke kans om mee te maken hoe het is om te werken als marketeer bij een groot FMCG-bedrijf. Daarnaast is deze stage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.
 
 
 

Requirements

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen
  • HBO/WO student
  • Enthousiast en affiniteit met marketing en de FMCG-branche
  • Zin om dingen te organiseren en te schakelen met verschillende partijen
  • Pragmatisch en niet bang om je handen uit de mouwen te steken
  • In staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband
  • Kennis van baby’s of babyvoeding is niet nodig, daar zorgen wij voor!

Specialization

Marketing

Required Languages

Dutch

Procedure

Interesse?
Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Marieke Klok, HR-stagiaire.  Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen.
 
Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé…..  
Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life.
Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.