Overview

Meewerkstage HR Recruitment

Function: HR Recruitment | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Salary: 500 euro/m

Apply now

Description

Nestlé Human Resources

De divisie Human Resources – kortweg HR genoemd – levert professionele ondersteuning op het gebied van Human Resource Management. Dit betekent dat HR-advies en ondersteuning levert aan medewerkers en leidinggevenden, zorgt voor adequaat beleid en consistente toepassing. Wij houden ons dus bezig met het belangrijkste onderdeel van Nestlé: de mensen!

Op de Human Resources afdeling van Nestlé zoeken we per 1 februari 2018 een nieuwe stagiair. Heb jij een passie voor mensen en wil deze graag in de praktijk brengen binnen een groot en internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging….

Voor een ‘high performance organisatie’ is het aantrekken en werven van nieuwe medewerkers essentieel. Recruitment richt zich op de search en selectie van externe talenten voor Nestlé. Daarnaast is Recruitment verantwoordelijk voor de Employer Branding van onze organisatie in de arbeidsmarkt. Het aanwezig zijn op recruitmentevenementen voor Young Graduates, zoals bedrijvendagen en inhousedagen is ook een belangrijke taak.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Het wervings- en selectieproces van alle stagiaires binnen de organisatie en het ondersteunen van stage begeleiders in dit proces
 • Ondersteuning bij de organisatie van Recruitment events, zoals bedrijvendagen en inhousedagen
 • Employer Branding communicatie tools zoals het beheer van de campus recruitment Facebookpagina en het Recruitment mail-account
 • Ondersteunen van de Recruitment manager en -specialist
 • Mede- organiseren van de Business Course (grootste Recruitment event van het jaar)
 • Meedenken en werken aan het ontwikkelen van de afdeling

 

Requirements

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen

 • HBO /WO student, bij voorkeur een studie richting Personeelswetenschappen, Personeel & Arbeid, Psychologie of (HRM) Bedrijfskunde
 • Zelfstandig en durft de regie te nemen
 • Legt gemakkelijk contact met mensen, is enthousiast en communicatief sterk
 • Kan goed plannen, organiseren en werkt nauwkeurig
 • Nieuwsgierig, commercieel ingesteld, proactief en hands-on

Specialization

HR

Required Languages

Dutch

Procedure

Interesse?

Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Marieke Klok, HR-stagiaire, via de volgende link:
 

https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=170008JY&tz=GMT%2B01%3A00


Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen.
Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.

Over Nestlé….     

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life.

Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.