Overview

Corporate Finance Analist

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je recent afgestudeerd of beschik je over maximaal 2 jaar werkervaring en ben je ambitieus? Ga dan nu als corporate finance analist aan de slag bij MBCF!

Omschrijving

Wij werken bij onze transacties in vaste en hechte dealteams. We hechten grote waarde aan sectorkennis en we werken met grote hands-on mentaliteit van de verantwoordelijke partners, directors of consultants. Wij zoeken momenteel energieke analisten M&A, die ons team komen versterken bij het zo strak mogelijk uitvoeren van fusie- en overnametransacties in de sectoren zakelijke diensten en industrie, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij zoeken stevige persoonlijkheden, omdat er een behoorlijke mate van zelfstandigheid vereist wordt.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het identificeren van potentiële overname- of koopkandidaten, het opstellen van financiële modellen, het maken van bedrijfsprofielen, het verzamelen en ordenen van benodigde informatie, het mee helpen maken van (pitch)presentaties en het schrijven van informatiememoranda. Als analist maak je onderdeel uit van de verschillende project- en sectorteams binnen MBCF. Je wordt intensief begeleid door de ervaren adviseurs in de teams.

Over MBCF

MBCF begeleidt ondernemers, familiebedrijven, investeringsmaatschappijen en beursgenoteerde ondernemingen bij de koop en verkoop, het financieren en het waarderen van ondernemingen. Het team van MBCF bestaat uit 15 medewerkers, die gemiddeld 15 tot 20 transacties per jaar begeleiden variërend in waarde van € 10 tot 250 miljoen. Daarnaast is MBCF oprichter van Corporate Finance International, een internationaal netwerk van 25 corporate finance kantoren over de hele wereld.

Requirements

Profiel

• Gedreven, ondernemend, sociaal, nauwkeurig en analytisch sterk.

• Bovengemiddelde studieresultaten.

• Vloeiend Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

• Affiniteit met en kennis van het bedrijfsleven en met name de financiële sector.

• Afgeronde WO Master op het gebied van economie, bedrijfskunde, internationaal management of econometrie*.

* Van personen met een andere (bijv. technische of juridische) achtergrond, verwachten wij een duidelijke motivatie en affiniteit met de financiële sector.

Procedure

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV, motivatiebrief en cijferlijsten per mail naar onderstaand adres.

Voor eventuele vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Liem.

E: martijn.liem@mbcf.nl, T: +31 88 – 20 60 330