Overview

Stage Product Management

Function: HR/Recruitment | 4-6 maanden | 32 hours a week

Type: Internship

Location: Maassluis

Apply now

Description

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen

Opdrachtomschrijving:

Wij zijn de Apple en Tesla van de landbouwrobots, onze klanten zijn de enige midden- en kleinbedrijven in de wereld met meer robots in dienst, dan mensen. Dat is onder andere te danken aan de afdeling Product Development. Bij deze stage zal jij je onder andere bezighouden met een van onze machines namelijk de Lely Discovery Collector 120.

Taken waaraan je zal gaan werken:

  • Onderzoek te doen naar waar de kansen liggen van de Lely Discorvery Collector 120.
  • Aan de hand van (Markt)onderzoeken meewerken aan het verder professionaliseren van de organisatie.
  • Meewerken op verschillende gebieden van Productmanagement.
  • Meewerken en meegaan naar verschillende (inter)nationale beurzen en evenementen.
  • Veel bezig zijn met klanten en communicatie daarnaartoe.

Read the full description and apply

Login or register