Overview

Internship Treasury Management

Function: HR/Recruitment | 4-6 Months | 32 hours a week

Type: Internship

Location: Cornelis van der Lelylaan 1

Salary: €400,-

Apply now

Description

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.
Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.
 

De afdeling:
De stage zal plaatsvinden op de afdeling Treasury. Deze afdeling houdt zich bezig met alle inkomende en uitgaande geldstromen binnen Lely, het beheer van beleggingen en liquiditeiten en diverse andere financiële activiteiten.

Je werkzaamheden:

Jouw werk binnen de afdeling zal zich richten op het maken van een analyse over het valuta risico binnen de Lely group. Jij brengt het risicoprofiel in kaart en schrijft hier een advies over. Maar je bent niet alleen bezig met het maken van deze analyse, je zal ook spreken met vele andere disciplines binnen de organisatie op verschillende niveaus. Op deze manier zal je alle geldstromen binnen de business goed gaan begrijpen.
 

Read the full description and apply

Login or register