Overview

Afstudeerstage Solutions

Function: Hr | 4-6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Maassluis

Salary: 400

Apply now

Description

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

 

De stage zal plaatsvinden op de afdeling Finanial Planning&Analysis van Lely en dan specifiek op de tak Solutions. Binnen Solutions houden ze zich onder andere bezig met de Integral Gross Margin (IGM) van producten, voor dit onderdeel wordt er een stagiair gezocht. De doelstelling van deze onderzoeken zijn om te analyseren in welke mate en op welke manier de margedoelstelling van minimaal 40 % realistisch is en welke randvoorwaarden voor het behoud of het behalen van deze doelstelling wenselijk is. Dit zal je niet alleen maar samen met iemand op de afdeling doen.

 

Read the full description and apply

Login or register