Overview

Stage at Laudame Financials

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Meewerk- of onderzoeksstage bij Laudame Financials

Standplaats: Rotterdam

 

Waarom Laudame Financials?

Laudame Financials is een zakelijke dienstverlener die tijdelijke en vaste financials bemiddelt en helpt ontwikkelen. Het zit in ons bloed om organisaties, processen, samenwerking, resultaten, maar ook zeker onszelf, continu te verbeteren. Dat noemen wij het DNA van beter.

Wil jij tijdens jouw stage veel verschillende onderdelen van finance ontdekken en gelijk al verantwoordelijkheden hebben? Kies dan voor een stage bij Laudame Financials! Tijdens jouw stage bij Laudame kom je alle aspecten van jouw studie tegen in de praktijk: van management accounting tot Excel en van boekhouden tot procesoptimalisatie. 

Een dag als meewerkstagiair(e) bij Laudame

‘s Ochtends begin je de dag met een goede kop bonenkoffie of een kop thee. Daarna ga je aan de slag met het stapeltje facturen die betaald moeten worden en controleer je de openstaande debiteuren. Om 10 uur is dit afgerond en roept een collega: “tijd voor taart!”. Een verjaardag, jubileum, geboorte of contractverlenging zijn allemaal redenen om te trakteren toch?! Na dit gezellige moment controleer je of alle cijfers voor de maandafsluiting al aangeleverd zijn… nu mis je toch weer de cijfers van de salesafdeling. Je twijfelt geen moment en vraagt je collega’s om de cijfers aan te leveren. Vervolgens wil de afdeling recruitment wat data in een grafiek en draaitabel hebben voor het jaarplan. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het tijd voor lunch.

In de pauze loop je een rondje met je collega’s of haal je een broodje in het winkelcentrum. Inmiddels is ook onze werkstudent gearriveerd en samen met hem/haar ga je aan de slag om bijvoorbeeld het proces rondom het managementdashboard te verbeteren. Aan het eind van de dag pak je nog even jouw stageverslag erbij om deze aan te vullen met jouw leermomenten van de dag en met een tevreden gevoel sluit je de computer af.

De mogelijkheden bij Laudame als onderzoeksstagiair(e)

We staan open voor verschillende onderwerpen, thema’s en onderzoeksvragen en horen graag waar jij naar op zoek bent. Daarnaast bieden we meer dan alleen een stageplek bij Laudame. Het kan namelijk zomaar zijn dat jouw idee perfect past bij één van onze opdrachtgevers. In dat geval brengen wij jullie graag met elkaar in contact. 

Profiel

Onze ideale stagiair(e) heeft een enthousiaste, zelfstandige en proactieve werkhouding en zit in zijn/haar derde jaar of vierde jaar van de studie Economie en Bedrijfseconomie, Accounting, Accountancy en Control, Controlling of Business Administration. Wij zoeken iemand die ervaring op wil doen in de volledige breedte van finance en in zijn of haar stageperiode zo veel mogelijk wil leren.

 

Wat biedt Laudame Financials jou?

We bieden je een uitdagende stage waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Om het onderste uit de kan te halen zal je begeleid worden door onze ervaren manager finance. Samen zorgen jullie er voor dat je vakinhoudelijk mooie stappen zet tijdens je stage.

Door mee te kijken, mee te denken en mee te werken bij Laudame krijg je een goed inzicht in het financiële hart van een financieel gezonde serviceorganisatie.

Je komt terecht in een gevarieerd team waar altijd tijd is voor een persoonlijk praatje, grapje en een gezamenlijke lunch op vrijdag. Uiteraard word je betrokken bij de activiteiten die Laudame organiseert voor haar medewerkers. Denk aan borrels, leerdagen en vakinhoudelijke avonden.

Ook zal je in alle praktische gemakken worden voorzien. Je krijgt een eigen laptop, eigen (flex)werkplek en een passende stagevergoeding.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in een stage bij Laudame of wil je meer weten over het bedrijf en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Michelle Helmer (recruiter bij Laudame) via mhelmer@laudame.nl of op 06 – 15 90 65 17. 

 

Benieuwd naar de ervaring van jouw voorgangers?

Evert, vatte zijn stageperiode bij Laudame als volgt samen:

“Bij Laudame heb ik een stevige financiële basis kunnen leggen om daarna aan de slag te gaan bij mijn eerste interim-opdracht.

En ook Ronald kijkt terug op een geslaagde stageperiode:

 “Bij Laudame heb ik gewerkt met ambitieuze, gemotiveerde en geïnteresseerde collega’s. Tijdens mijn stage heb ik mij zowel vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkeld.”

Read the full description and apply

Login or register