Overview

Junior Finance Professional

Function: Recruitment | 1 year | 40 hours a week

Type: Job

Location: Randstad

Salary: 32.000-40.000

Apply now

Description

Junior Finance Professional 

HBO / WO | Omgeving Randstad | Starter | 32.000 – 40.000 | Financieel 

 

Wat ga je doen als junior finance professional? 

Als finance professional kom je vast in dienst bij Laudame, maar start je als interim financial bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers in een tijdelijke opdracht die bij jou past. Je neemt een kijkje in de financiële keuken van verschillende (internationale) bedrijven zoals Shell, ProRail, KLM, Heineken of PepsiCo en doet in verschillende functies ervaring op, met daarbij de zekerheid van een vast dienstverband. Hierdoor kom jij in aanraking met verschillende bedrijfsculturen, processen, systemen en mensen. Dit maakt dat je niet alleen een vakinhoudelijke groei doormaakt, maar ook persoonlijk veel mogelijkheden hebt om te groeien en leren van organisaties en collega’s. De optimale groeicurve voor jouw carrière als financial.

Mogelijke opdrachten die jij gaat doen bij onze opdrachtgevers zijn het vervullen van functies als:

 • Assistent controller (business en/of financial);
 • Business analist;
 • GL accountant;
 • Master data analist.
   

Wat breng je mee? 

Plezier hebben in wat je doet, passie voor je vak en je niet uit het veld laten slaan: die eigenschappen maken jou dé betrouwbare professional voor de opdrachtgever. Je steekt graag je handen uit de mouwen, bent verbeteringsgericht en hebt niet veel aanmoediging nodig omdat jij altijd dat stapje extra wil zetten. 

Daarnaast beschik je over: 

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding (bijvoorbeeld Finance & Control of Accountancy); 
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • sterke analytische vaardigheden; 
 • affiniteit met IT en de nodige ervaring in Excel. 
 • De drive om altijd voor minimaal een 8+ te gaan. 

Relevante werkervaring, zoals een mooie stage of bijbaan binnen finance, is uiteraard een pré.

Wat krijg je er voor terug? 

We beloven jou de optimale groeicurve in je carrière als financial. Hoe we dat waarmaken?                                                                                                                                                                                             Naast het opdoen van ervaring bij aansprekende organisaties mag je rekenen op de begeleiding die nodig is om jou als financial te laten ontwikkelen. Denk aan persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, doelgerichte training, coaching en de mogelijkheid om verder te studeren met een onbeperkt studiebudget. Daarnaast kom je te werken in een zeer hecht team van leergierige interimmers. Ondanks het feit dat je je Laudame collega’s niet dagelijks ziet, is de sterke band tussen onze mensen iets waar we trots op zijn.

Die band versterken we tijdens de maandelijkse uitjes, borrels en de jaarlijkse skireis met het team. Maar ook tijdens de gezamenlijke intervisies en vakinhoudelijke avonden.                                                                                                                                                                              We bieden een goed salaris, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto (inclusief tankpas) en Ipad van de zaak en de mogelijkheid om met een vast dienstverband jezelf breed te ontwikkelen op verschillende opdrachten.  

Waar ga je werken? Als Finance Professional start je bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers in een tijdelijke opdracht die bij jou past. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in de Randstad en actief in uiteenlopende branches. Van de maakindustrie tot olie, gas en chemie en van de maritieme sector tot offshore bedrijven, maar ook non-profit en productie. Centraal staat dat elke opdracht veel nieuwe elementen bevat zodat je keer op keer uitgedaagd wordt en jezelf continu blijft ontwikkelen.


www.laudame.nl - 06 15 90 65 17

Read the full description and apply

Login or register