Overview

Assistent Controller - klaar om door te groeien?

Function: Recruitment | Permanent | 40 hours a week

Type: Job

Location: Randstad

Salary: 35.000-52.000

Apply now

Description

Wat ga je doen als Assistent Controller?

Naast de uitdaging van de functie zelf is het werken als assistent controller een mooie kans om ervaring op te doen om zelf de stap naar (financial-/business) controller te maken. Als assistent controller ben je een belangrijk onderdeel van een finance team bij één van onze opdrachtgevers. Als ondersteuning van één of meerdere controllers krijg je veel verantwoordelijkheid op het gebied van verwerking, reporting en controle van de kwartaal- en jaarcijfers van de verschillende bedrijfsactiviteiten. Je zorgt ervoor dat processen efficiënt en gestructureerd verlopen en optimaliseert waar mogelijk. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen om de controller(s) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij budget, forecast en planning & control. Binnen de organisatie ben je voor een groot aantal collega’s het financiële aanspreekpunt. 

Waar ga je werken?

Als assistent controller start je bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers in een tijdelijke opdracht die bij jou past. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in de Randstad en actief in uiteenlopende branches. Van de maakindustrie tot olie, gas en chemie en van de maritieme sector tot offshore bedrijven. Centraal staat dat elke opdracht nieuwe elementen bevat zodat je uitgedaagd blijft worden en jezelf continu blijft ontwikkelen in de richting waarin je wilt groeien.

Wat krijg je er voor terug?

Laudame Financials biedt je een optimale groeicurve doordat je kunt ontwikkelen op uitdagende opdrachten bij gevarieerde opdrachtgevers. Daarnaast ondersteunen we je door persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, gerichte training, coaching en intervisie met collega’s met vergelijkbare werkervaring. Uiteraard krijg je ook een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak en de mogelijkheid om verder te studeren.

Ondanks het feit dat je je Laudame collega’s niet dagelijks ziet, is de sterke band tussen collega's iets waar we trots op zijn. Die band versterken we tijdens de maandelijkse uitjes of borrels en de jaarlijkse skireis met het team. Maar ook tijdens de gezamenlijke intervisies en vakinhoudelijke avonden. Het resultaat daarvan? Je wordt als interim financial onderdeel van een hecht team van betrokken collega’s.

Read the full description and apply

Login or register