Overview

Stage Supply Chain

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Salary: 650,-

Apply now

Description

Jouw functie

In het kloppend hart van L’Oréal, ga je binnen de Supply Chain processen optimaliseren via goede analysen. Je zal assisteren bij logistieke werkzaamheden, zoals het volgen, analyseren en rapporteren van dagelijkse out of stocks. Je gaat het team ondersteunen bij de quality management van productdata van nieuwe lanceringen. Denk daarbij aan het volgen en optimaliseren van subcontracting werkzaamheden, en het analyseren en updaten van maandelijkse orderplan voor de fabrieken. Daarnaast houd jij je bezig met het analyseren en updaten van het ERP systeem (SAP), aan de hand van de maandelijkse orderconfirmatie van fabrieken. Het maken van een Excel database voor productlanceringen en analyse maken van productlanceringen, zijn ook belangrijke onderdelen van jouw functie. Ervaring met Excel en een passie voor analyses maken zijn een must.

Requirements

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een WO achtergrond met een sterke affiniteit voor de dynamiek van een FMCG. Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met een oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Daarnaast ben jij zelfstandig en communicatief sterk. Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken.

 

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Specializations

Logistics

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij jou?

De stage is een fulltime meewerkstage van 6 maanden (in overleg is 5 maanden ook mogelijk). Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.