Overview

Stage Scientific & Regulatory Affairs

Function: HR | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Salary: 650

Apply now

Description

Waarom een stage bij L’Oréal?
L’Oréal is een van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Jij krijgt de mogelijkheid om een aantal maanden jezelf te ontwikkelen binnen onze dynamische organisatie. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, maar je wordt tevens direct ondersteund in jouw ontwikkeling door onze professionals. Daarnaast krijg je inzicht in andere vakgebieden, zoals Marketing en Duurzaamheid.   
 
Wat ga je doen? 
Ter versterking van het Scientific & Regulatory Affairs team houd je je voornamelijk bezig met:
  • Product Claim Validatie; je bent verantwoordelijk voor de onderbouwing van product communicatie met behulp van onderzoeksresultaten danwel gegevens uit wetenschappelijke literatuur;
  • Ondersteunen van interne stakeholders met behulp van het geven van wetenschappelijke advies ter bevordering van de promotie van producten. 

Requirements

Wie zoeken wij?

WO-Bachelor of -Master studenten met:

-Affiniteit met Finance en Bedrijfskundige processen;

-Relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten;

-Ondernemend, creatief en een sterk analytisch vermogen;

-Fulltime beschikbaar voor 6 maanden vanaf de zomer.

Experience

Bachelor

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Als stagiair wordt je daarom opgenomen in ons Intern Development Program (IDP), waardoor jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.