Overview

Stage Sales & Accountmanagement

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Apply now

Description

Jouw functie

Je maakt analyses over omzet, klantontwikkeling en het succes van marketing acties. Je voert markt- en klantonderzoek uit; je verzamelt en analyseert data die je weet te vertalen naar overzichtelijke en bruikbare rapportages voor de diverse afdelingen. Je bent aanspreekpunt voor de sales teams, die jij voorziet van alle informatie en tools die zij nodig hebben om onze producten dagelijks aan onze klanten te verkopen. Daarnaast onderhoudt je ook nauw contact met diverse afdelingen in de divisies zoals marketing, logistiek en controlling.  Je bent aanspreekpunt voor de sales teams, die jij voorziet van alle informatie en tools die zij nodig hebben om onze producten dagelijks aan onze klanten te verkopen. Je bent nauwkeurig en hebt goed cijfermatig inzicht. Je bent werkzaam op de consumenten divisie of de professionele divisie. Binnen de consumenten divisie zit je op Sales & Accountmanagement en richt je je op drogisterijen zoals de Kruidvat en op parfumerieën.  Binnen de professionele divisie zit je op Sales & Business Development, waarbij je onderdeel uitmaakt van de afdeling Customer Intelligence. Deze afdeling vormt de schakel tussen Marketing, Sales, Logistiek en Customer Service. Binnen deze functie zal je gebruik maken van databeses zoals SAP.

Requirements

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een WO achtergrond met een sterke affiniteit voor de dynamiek van een FMCG. Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met een oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Daarnaast ben jij zelfstandig en communicatief sterk. Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken.

 

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Specializations

Strategy

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij jou?

De stage is een fulltime meewerkstage van 6 maanden (in overleg is 5 maanden ook mogelijk). Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.