Overview

Stage Public Relations

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Apply now

Description

Jouw functie

Als stagiair van de afdeling PR & Communicatie ben je verantwoordelijk voor de perszending van de lanceringen van al onze nieuwe producten. Elke nieuwe productintroductie wordt op een innovatieve wijze aan de pers gepresenteerd. Het is belangrijk dat je hier op een pro-actieve en creatieve manier aan meewerkt. Op basis van de producten, beeldmateriaal en teksten die je in samenwerking met de marketingafdeling verzamelt, ga je persberichten opstellen. Vervolgens coördineer je de zending met een extern reclamebureau. Daarnaast ben je bezig met het organiseren van evenementen. Je bent werkzaam op één divisie: de Professionele Producten Divisie of de Luxe Producten Divisie. Op de afdelingen werk je samen binnen een klein project team, waar jij de manager van PR zal ondersteunen en in de loop van je stage krijg jij de verantwoordelijkheid over een eigen project.

Requirements

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een WO achtergrond met een sterke affiniteit voor de dynamiek van een FMCG. Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met een oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Daarnaast ben jij zelfstandig en communicatief sterk. Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken.

 

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Specialization

Other

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij jou?

De stage is een fulltime meewerkstage van 6 maanden (in overleg is 5 maanden ook mogelijk). Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.