Overview

Stage Marketing -per direct!

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Salary: 650,-

Apply now

Description

Jouw functie

Je bent de rechterhand van een product manager. Dat wil zeggen dat je meewerkt aan de lokale marketing van een specifiek merk. Middels de juiste analyses, ontwikkeling van trade brochures, creatie en opmaak van displays, aanpassingen van de verpakking aan de Nederlandse markt en het maken van presentaties, draag jij bij aan de groei van het merk. Je bent werkzaam op de Professionele Producten Divisie, de Consumenten Producten Divisie of Actieve Producten Divisie. Het verschil per divisie uit zich in voor welk merk portfolio je aan de slag gaat. Op de Professionele Producten Divisie en Actieve Producten Divisie ga je de marketing verzorgen voor één bepaald merk, waar je op de Consumenten Producten Divisie je zowel kunt focussen op één bepaald merk als op een merk groep zoals huidverzorging. Op de afdelingen werk je samen binnen een klein project team, waar jij de product manager zal ondersteunen om vervolgens meer verantwoordelijkheid te krijgen.

Requirements

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een WO achtergrond met een sterke affiniteit voor de dynamiek van een FMCG. Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met een oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Daarnaast ben jij zelfstandig en communicatief sterk. Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken.

 

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Specializations

Marketing

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij jou?

De stage is een fulltime meewerkstage van 6 maanden (in overleg is 5 maanden ook mogelijk). Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.