Overview

Stage Human Resources - per direct!

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Salary: 650

Apply now

Description

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Jij krijgt de mogelijkheid om 6 maanden lang jezelf te ontwikkelen binnen onze dynamische organisatie. De kennis die je op hebt gedaan tijdens jouw studie breng je tijdens de stage in de praktijk. Als stagiair krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, maar wordt je tevens direct ondersteund in jouw ontwikkeling door onze professionals. Daarnaast krijg je inzicht in andere vakgebieden, zoals Marketing, Sales, Supply Chain, Finance en Digital.  

Wat ga je doen?

Als HR stagiair ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het personeelsbeleid van  heel L'Oréal Nederland. Je zal je voornamelijk bezig houden met recruitmentactiviteiten, maar daarnaast zal je ook opdrachten voor het Learning & Development en Compensation & Benefits team doen. Jouw taken zijn onder andere:

-Het meewerken aan de campus strategie voor L’Oréal Nederland. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen in externe en interne recruitmentactiviteiten, het creëren van relevante content en het managen van onze social media kanalen;

-Het dagelijks meewerken aan CV selecties, het inplannen en bijwonen van interviews (wanneer jij hier klaar voor bent, ga je ook zelfstandig gesprekken voeren);

-Verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het Intern Development Program, het ontwikkel- en begeleidingstraject voor stagiaires. Hierbij kun je denken aan het organiseren van onder andere “interns to interns”. Dit is een event voor stagiairs door stagiairs, waar ervaringen worden gedeeld en de stagiairs elkaar beter leren kennen.

-Het organiseren van het maandelijkse stagiair-uitje en het coördineren van feedback momenten.

Requirements

Wie zoeken wij?

WO Bachelor- of Masterstudenten met:

-Affiniteit met Human Resources;

-Relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten;

-Ondernemend, creatief en een sterk analytisch vermogen;

-Fulltime beschikbaar voor 6 maanden.

Experience

Bachelor

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Als stagiair wordt je daarom opgenomen in ons Intern Development Program (IDP), waardoor jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.