Overview

Stage Digital - per eind augustus 2018

Function: HR | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Salary: 650

Apply now

Description

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldwijd marktleider in de cosmetica en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het dagelijks leven van de mens. Dit maakt onze business strategisch en impactvol.

Onze consumenten begeven zich continu op verschillende plekken. Ze gebruiken het complete off- en online spectrum voor hun zoektocht naar informatie, inspiratie of educatie mbt beauty. Er zijn hoge search volumes op de categorieën die meer uitleg nodig hebben, zoals huidverzorging en haarkleuring. En consumenten zijn steeds gemakkelijker in contact met hun vertrouwde merken als het gaat om advies. Wij zien het als onze taak om onze expertise op deze gebieden op een zo relevant mogelijke manier te delen met onze doelgroepen.

Binnen de Consumer Products Divisie van L’Oréal (met de merken L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier, Essie en NYX Professional Makeup) zijn we grote stappen aan het maken op gebied van Digital Marketing, CRM en E-commerce.

Het Digital team heeft een uitdagende en innoverende rol binnen de organisatie. Hiervoor hebben we al zeer uiteenlopende specialistische profielen in het team zitten, die continue van elkaar leren. Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een Digital intern.

Wat ga je doen? 

Je werkt binnen het Digital team samen met de Digital Lead, de Digital Project Manager en Content Managers, hierdoor ben jij een echte ‘Digital duizendpoot’ en draag jij bij aan het behalen van onze owned (digital) doelstellingen.

Met de Digital Project Manager en de Content Managers werk je o.a. aan:

-Het up-to-date houden van de digital assets (websites);

-Optimaliseren van de User Experience van de digital assets;

-Zorgdragen van kwaliteit en tijdigheid van marketing campagnes;

-Zorgdragen van kwaliteit en tijdigheid van optimalisatie van de digital assets.

Al je activiteiten analyseer je en stuur je zo nodig bij om jouw bijdrage te leveren aan de awareness, engagement en conversie doelstellingen voor onze merken.

 

Requirements

Wie zoeken wij?

WO-Bachelor of -Master studenten ((Digitale) Communicatie/Marketing/Business) met:

-Relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten:

-Organisatorisch talent;

-Een digital addict; up-to-date met trends in digital en je weet dat de wereld groter is dan Facebook;

-Hands-on, creatief met een oog voor detail en een sterk analytisch vermogen;

-Flexibel, schrikt niet van verantwoordelijkheden en houdt van uitdagingen;

-Nieuwsgierig en ondernemend;

-Communicatief sterk en werkt graag in teamverband, maar ook goed zelfstandig;

-Taalgevoelig; spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

-Iemand die de consument centraal zet

-Fulltime beschikbaar voor 6 maanden

Kortom, jij bent een future leader die bereid is verder te denken dat de ‘status quo’. Jij kan en wil het verschil maken.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Experience

Bachelor

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Als stagiair wordt je daarom opgenomen in ons Intern Development Program (IDP), waardoor jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.