Overview

Stage Corporate Communications - maart 2019

Function: HR | 6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Salary: €650 per month

Apply now

Description

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden.

 

 

Wat ga je doen?

De activiteiten rondom de onderwerpen duurzaamheid, wetenschap, (o.a. For Women in Science met Unesco), finance, goede doelen, marketing en HR moeten op doeltreffende wijze aan de werknemers, de media en andere stakeholders worden gepresenteerd. Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en communiceren van het corporate nieuws van L’Oréal. Daarnaast ondersteun jij in het plannen en voorbereiden van evenementen naar aanleiding van de communicatieplannen van de Corporate Communicatie Director.

Onder jouw verantwoordelijkheden vallen onder ander het up-to-date houden van werknemers via de interne nieuwsbrieven. Ook creëren van content voor de social media kanalen van L’Oréal Nederland behoort tot jouw takenpakket. Verder wordt verwacht dat je op een pro- actieve en creatieve manier meewerkt aan diverse interne events zoals de vrijwilligersdag of het kerstfeest. Daarnaast help je mee met het monitoren van de media; je brieft de Corporate Communicatie Director over nieuws in het kader van issue management (gevoelige onderwerpen) zodat identiteit en imago bewaakt worden en de juiste communicatiestrategie bepaald kan worden.

Read the full description and apply

Login or register