Overview

Stage Communicatie & Influencer Management

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Salary: 650,-

Apply now

Description

Jouw functie

Het communicatieteam werkt op dagelijkse basis aan het bouwen van het love brand imago van onze merken. Denk daarbij aan de unboxing strategie voor influencers, PR events en persreizen om een kijkje achter de schermen te geven bij de merken, IRM (Influencer Relation Management) en dagelijks contact met journalisten van de glossy magazines om onze merken te vertegenwoordigen. Ook speelt het team een actieve rol in het bedenken van (lokale) activaties, het vertalen van de merkstrategie in marketingconcepten en contentcreatie. Een Communicatie en IRM stagiaire is op de hoogte van de nieuwste blogs en vlogs, heeft gevoel voor beauty en zit vol creatieve ideeen. Daarnaast ben je taalkundig sterk (ivm persberichten & social media copy’s), heb je een hands-on mentaliteit (meedraaien op een event en last minute deadlines zijn voor jou geen probleem) en kun je zelfstandig werken en het overzicht bewaken binnen dit veelzijdige takenpakket. 

Raakvlakken:  Marketing & Strategie, Nederlandse taal, Communicatie & Media.

Requirements

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een WO achtergrond met een sterke affiniteit voor de dynamiek van een FMCG. Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met een oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Daarnaast ben jij zelfstandig en communicatief sterk. Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken.

 

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Specializations

Other

Required Languages

Dutch

Procedure

Wat bieden wij jou?

De stage is een fulltime meewerkstage van 6 maanden (in overleg is 5 maanden ook mogelijk). Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.