Overview

Kennismakingslunch Stages - 25 oktober

Function: Human Resources | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Apply now

Description

Kennismakingslunch Stages

 

25 oktober 2018.

 

Ben jij een ambitieuze en energieke Bachelor- of Masterstudent die het leuk lijkt om een stageplek te bemachtigen bij één van de grootste FMCG-bedrijven ter wereld? Tijdens de L’Oréal kennismakingslunch krijg jij een kijkje in de keuken van onze business.  

 

Als stagiair bij L’Oréal wordt je opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Wij bieden verschillende full-time stages aan in de richtingen Marketing, Sales, Digital, Finance en Supply Chain. Door middel van een stage leer jij meer over de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een masterprogramma of toekomstige baan makkelijker wordt. 

 

Tijdens deze kennismakingslunch kun jij jezelf al op een persoonlijke en informele wijze aan ons presenteren. Wij zullen er deze middag voor zorgen dat jij de “L’Oréal way of working” leert kennen. Zo kom je erachter of wij de ideale organisatie voor jouw stage zijn!  

 

Dagprogramma (11:00-14:00)

Rond 11:00 worden de studenten verwacht op het hoofdkantoor in Hoofddorp, waarna er een algemene welkomstpresentatie wordt gehouden. Vervolgens is er een heerlijk verzorgde lunch in ons nieuwe restaurant, waarbij managers en stagiairs van verschillende vakgebieden aanschuiven en je de mogelijkheid krijgt om uitgebreid vragen te stellen. Op deze manier kom je er als student achter of er een match is met jou en de stage bij L’Oréal. Aan het einde van het programma wordt er afgesloten met een koffie in onze luxe koffiebar! 

Read the full description and apply

Login or register