Overview

Finance stage - Per direct!

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Hoofddorp

Apply now

Description

Jouw functie
 
Je zult een rol vervullen binnen de financiële afdeling van de divisie, waarbij je een goede indruk krijgt van het reilen en zeilen van een finance afdeling binnen een lijn bedrijf. Denk hierbij aan het verzorgen van de maandelijkse financiële afsluiting, het verspreiden van de financiële resultaten binnen de divisie en internationaal, budget follow-up verzorgen aan de diverse afdelingen, en het uitvoeren van verscheidene analyses, waaronder de effectiviteit van investeringen. Jij hebt uiteraard een passie voor Finance en Bedrijfskundige processen.

Requirements

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een WO achtergrond met een sterke affiniteit voor de dynamiek van een FMCG. Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met een oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Daarnaast ben jij zelfstandig en communicatief sterk. Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Procedure

Wat bieden wij jou?

De stage is een fulltime meewerkstage van 6 maanden. Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.
 
Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €650,- en indien je niet meer beschikt over een studenten-OV krijg je reiskostenvergoeding.