Overview

Scriptant Shared Services & Outsourcing Advisory

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

De functie

Ambieer je na je studie een baan als adviseur? Wij zijn op zoek naar enthousiaste ‘consultants in spe’ die ons team in de toekomst kunnen versterken!
KPMG Shared services & outsourcing advisory adviseert grote (inter)nationale organisaties en instellingen bij optimalisatie en uitbestedingsvraagstukken, van strategie, ontwerp, implementatie, governance tot monitoring.
 
Wat wij doen
Hoe blijven organisaties concurrerend? In een globaliserende en continu veranderende markt is dit een complex vraagstuk. Shared services & outsourcing advisory, dat opereert binnen Management Consulting, gaat samen met opdrachtgevers de uitdaging aan. Wij ondersteunen wereldwijd profit- en non-profitorganisaties bij de optimalisatie en transformatie van hun bedrijfsprocessen. Van strategie, governance en implementatie tot verdere verbetering: bij de marktleider in global sourcing ervaar je de breedte van het vak.

 

Wat wij bieden
Werken bij Shared services & outsourcing advisory binnen KPMG Management consulting staat garant voor het opdoen van brede ervaring en het maken van een snelle ontwikkeling. Afstuderen is mogelijk op verscheidene  thema’s die zijn gerelateerd aan de activiteiten binnen dit werkveld:

 • Out(sourcing) strategie;
 • Backsourcing;
 • Governance;
 • Implementatie;
 • Global Business Services;
 • Shared Service Centers (HR);
 • Data & Analytics;
 • Robotic Process Automation (RPA);
 • E-Sourcing;

Wil jij jouw scriptie schrijven binnen het vakgebied en meedenken over de toekomst van optimalisatievraagstukken dan maken we graag kennis met jou!    

Startdatum in overleg.

Het profiel

 • Je zit in de scriptiefase van je universitaire studie de richting (business) information management, (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of je hebt een technische achtergrond, of andere economisch/bedrijfskundig georiënteerde studie.
 • Je bent een absolute teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken.
 • Je beschikt over een analytisch vermogen en ondernemersmentaliteit en je ben assertief, flexibel en initiatiefrijk.
 • Tot slot staat kwalitatief goed werk bij jou hoog in het vaandel. 

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage/scriptie zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read the full description and apply

Login or register