Overview

Meeloopstage Innovatie Thema Team

Function: 32 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Heb jij een passie voor nieuwe technologieën en wil jij bijdragen aan een innovatiever KPMG? Zou je daarnaast graag meer willen leren over new business development? Lees dan snel verder! 

De functie 

We staan aan de vooravond van een gigantische transformatie. Technologie verandert de wereld zoals wij die kennen, wat betekent dat we ons moeten aanpassen. Om relevant te blijven voor bestaande én toekomstige klanten, moeten we onze manier van denken, samenwerken en het leveren van advies veranderen. Hiervoor zetten we als Innovatie Team ideeën om in digitale oplossingen voor onze klanten. Innovatie is een buzzwoord, maar impact niet. 

Als stagiair “Innovation Ambassador” bouw jij mee aan de digitale toekomst van KPMG. Aan de ene kant identificeer jij digitale en innovatie kansen binnen onze adviesafdelingen. Anderzijds kijk je met een nieuwsgierige blik naar de buitenwereld aan de hand van onze innovatie thema’s (Smart FinancialsTrusted SocietySafe SocietyHealthy SocietyFuture WorkforceCircular Economy). Hierbij werk je altijd samen met consultants van verschillende afdelingen, het Innovatie Team en andere stagiairs. 

Het team 

Je komt te werken bij ons in het KPMG Innovatie Team, een jong team met een innovatieve startup cultuur. Ons diverse team bestaat uit consultants, product managers, software developers, growth managers en online marketeers. Met het team ontwikkelen, implementeren en promoten we de innovatiestrategie van KPMG Nederland. Hiervoor gebruiken we onze nieuwsgierigheid met analytische, organisatorische en sociale vaardigheden binnen alle aspecten van ons werk. Daarnaast combineren we onze consulting kennis met innovatie beginselen zoals Design Thinking en The Lean Startup methodologie. Dit alles met het doel om nieuwe digitale oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Om tot deze nieuwe oplossingen te komen, werken we actief samen met ons ecosysteem, zoals startups, incubators en universiteiten. 

Jouw werkzaamheden  

Als stagiair heb je een uitdagende baan bestaande uit de volgende facetten: 

  • Formuleren en realiseren van de innovatie strategie van KPMG Nederland;
  • Identificeren van de huidige en toekomstige uitdagingen van klanten;  
  • Uitvoeren van trend en markt analyses van nieuwe digitale technologieën;
  • Identificeren en ontwikkelen van nieuwe business proposities;
  • Bouwen aan het innovatie ecosysteem met interessante partijen zoals startups, incubators en universiteiten;
  • Proactief oppakken van operationele werkzaamheden die bij de bovengenoemde omschrijvingen horen.

Wie ben jij? 

Ben jij gepassioneerd over digitale innovaties en nieuwe technologieën? Werk jij graag samen met ambitieuze young professionals waarbij je meer leert over innovatie binnen een grote corporate? Beschik jij over een proactieve houding en kun je tevens ook goed onafhankelijk werken? Dan zoeken wij jou!  

En verder: 

  • Je studeert op WO niveau en hebt affiniteit met digitale innovatie;
  • Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je beschikt over een ondernemersmentaliteit die zich uit door nevenactiviteiten, internationale ervaring, een relevante bijbaan of het opzetten van een eigen bedrijf;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;

Startdata 

Startdatum zo spoedig mogelijk of in overleg. 

Optelsom van talenten 

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven.  

Wat kun je verder van ons verwachten? 

KPMG biedt je een uitgelezen kans om een unieke ervaring op te doen. Enerzijds acteer je in een jong team met een innovatieve startup cultuur. Anderzijds krijg je de kans om jezelf te begeven in een 

corporate omgeving en de uitdagingen die daarbij horen zelf te ervaren. Verder bieden we je kansen om door te groeien, je netwerk te vergroten en kennis te maken met het consultancy vak en met KPMG. 

KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met training on the job, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG. Ook krijg je als stagiair een stagevergoeding en zal je gedurende jouw stageperiode de beschikking hebben over een laptop. 

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG. 

Wil jij jezelf in hoog tempo ontwikkelen en bijdragen aan een innovatiever KPMG? Maak samen met ons het verschil! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kansen die wij je kunnen bieden. 

Meer informatie en solliciteren 

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld! 

Read the full description and apply

Login or register