Overview

Meeloopstage Deal & Growth Strategy

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Deal, Growth en Enterprise Wide Strategy: als meeloopstagiair bij Deal & Growth Strategy adviseer jij klanten bij transacties en investeringen. Is dit waar jouw interesse ligt en ben je in staat om in korte tijd complexe ondernemingen en processen te analyseren? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven.

Realiseer jij waarde bij transacties en investeringen voor onze klanten?
Tijdens een meeloopstage doe je voornamelijk praktijkervaring op. Dit is dan ook de beste manier om de afdeling te leren kennen. Je kunt in een aantal maanden daadwerkelijk meewerken aan praktijkopdrachten voor interne en externe klanten van KPMG. Op deze manier doe je vakinhoudelijke kennis op en ontwikkel je in de praktijk diverse vaardigheden, zoals het werken in teamverband.

Deal & Growth Strategy identificeert en realiseert waarde bij transacties of grote investeringen. Hiervoor worden strategische marktanalyses, concurrentieanalyses en synergieanalyses gemaakt. Ook wordt het businessplan, de bijbehorende projecties en investeringsmogelijkheden van een onderneming onderzocht. De projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en duren gemiddeld drie tot vijf weken en soms zelfs een aantal maanden.

Jij draagt bij aan het succes
Deal & Growth adviseert internationale private equity partijen en corporate cliënten op het gebied van Deal, Growth en Enterprise Wide Strategy. Dat doen wij als onderdeel van een wereldwijd netwerk van ruim 5000 transactie- en strategiespecialisten. Het geheim van ons succes? Een combinatie van een aantal essentiële ingrediënten: een gemotiveerd team van professionals, hoge standaarden, onafhankelijkheid en creatieve oplossingen.

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven. 

Bekijk meer informatie over onze afdeling Deal & Growth.

 

Wat verwachten wij van jou?
Jij beschikt over een combinatie van strategisch inzicht en analytische, commerciële en persoonlijke vaardigheden. Daardoor kun je snel ingewikkelde processen doorgronden en klanten advies geven waar ze mee geholpen zijn. Hoe uitdagend een situatie ook is, jij houdt je rug recht en een glimlach op je gezicht. Want naast je gedrevenheid, beschik je over een gezonde dosis humor!
 
En verder:

  • Ben je een gemotiveerde universitaire student in de laatste fase van je studie, bij voorkeur met een financiële of bèta studie. Je dient minimaal drie maanden full-time beschikbaar te zijn. Startdatum is in overleg.
  • Ben je communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
  • Heb je een uitgesproken interesse in strategische, financiële vraagstukken.

 

Wat kun je van ons verwachten?
Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s. Daarnaast word je intensief begeleid door professionals van de afdeling, en je krijgt de beschikking over een laptop.

 

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Wil jij bijdragen aan een betere publieke sector? Maak samen met ons het verschil! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kansen die wij je kunnen bieden.

Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.