Overview

Consultant Strategy & Operations – Health

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amstelveen

Deadline: 24-04-2019

Apply now

Description

De Functie

Het begeleiden en ondersteunen van (regionale) transformaties van het zorglandschap. Het ondersteunen van zorgaanbieders en financiers bij het verbeteren van hun portfolio, productie, kosten en kwaliteit. Het begeleiden van fusietrajecten in de zorg. Het ondersteunen van zorgorganisaties bij het ontwikkelen van innovatieve strategieën zoals Value Based Healthcare en Digital Health. Het evalueren van (landelijk)beleid. Het inzichtelijk maken en beheersen van financiële risico’s in de gezondheidszorg. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van uitdagende projecten waar je als Consultant Strategy & Operations – Health dagelijks mee te maken krijgt.

Vind jij dat de gezondheidszorg altijd beter kan? En ben je een energieke starter die zich helemaal thuis voelt in een bedrijfscultuur waar veel werk en veel vrijheid hand in hand gaan? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Maak jij de gezondheidszorg beter? 
Een betere gezondheidszorg, daarvoor maak jij je hard in deze adviesfunctie. De opdrachten op jouw bordje zijn uitdagend en divers. Tijdens je dagelijkse werk heb je te maken met allerlei partijen zoals zorgaanbieders, verzekeraars, overheden, farmaceutische bedrijven en patiënten. Je draagt veel eigen verantwoordelijkheid, maar werkt ook hecht samen met collega’s en experts.
 
Veel doen, snel groeien
S&O Healthcare is een ambitieus onderdeel binnen KPMG Advisory en valt binnen de 'Strategy & Operations' suite. Je begeleidt toonaangevende klanten bij transformaties, optimaliseert kwaliteit en kosten, ontwikkelt strategieën en evalueert (landelijk) beleid. Zo doe je razendsnel veel ervaring op. Juist bij tegengestelde belangen of andere problemen zet jij door!

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven. 

Bekijk meer informatie over onze afdeling KPMG Health.

Read the full description and apply

Login or register