Overview

Consultant Securing the ERP

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

De functie

Binnen ons werkveld zien we organisaties worstelen met de het beheersen van het steeds complexer wordende ERP landschap door ontwikkelingen zoals internet of things, cloud computing, robotics en big data. Dit in en rondom business applicaties, maar ook de toename van Cyber aanvallen zorgt voor toenemende druk op de IT functie .Met andere woorden: organisaties zijn zoekende naar  ‘Securing the ERP’. Hoe dienen ze hun ERP landschap en randapplicaties te beveiliging tegen mogelijke interne of externe cyber aanvallen? Hoe kunnen ze aantonen dat de organisatie, de ingebrachte technologieën en het IT-landschap “in control” zijn.

De risk consulting afdeling is een multidisciplinair team dat bestaat uit data analisten, business process experts, data mining experts, ethical hackers en IT auditors. De specialisten van KPMG Risk Consulting (unit SAP Risk Consulting) opereren vanuit een wereldwijd netwerk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open- en ondernemende cultuur. We geven een objectief advies, voeren onafhankelijke onderzoeken uit en begeleiden organisatie bij optimalisaties, (her)inrichting en bij strategische vraagstukken op het snijvlak tussen business en IT.

Ben jij een enthousiaste en gedreven consultant met ambitie? Wil jij onze wereldwijde klantenkring helpen met het beheersen van de risico’s in en om hun IT systemen? Ben jij innovatief en ben je graag op de hoogte van de nieuwe technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het profiel

  • Je hebt een universitaire master studie (bijna) afgerond in bijvoorbeeld: (technische) bedrijfskunde, (business) information management, informatica,  accountancy of (bedrijfs-) economie.
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je bent een doorpakker en hebt een proactieve instelling.
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om zelfstandig te werken.
  • Het leveren van kwalitatief goed werk staat bij je hoog in het vaandel.
  • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en zelfreflectie.
  • Startdatum wordt bepaald in overleg. 
  • Je bent (bijna) in het bezit van een rijbewijs-B.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Karlijn Smit (smit.karlijn@kpmg.nl) Solliciteren kan via onze website! 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read the full description and apply

Login or register