Overview

Consultant IT – ERP & Data Analytics

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

De functie

In oktober 2015 is binnen KPMG Risk Consulting de business unit SAP Risk Consulting gestart. Deze unit richt zich op risk en controlgerelateerde vraagstukken met betrekking tot SAP-omgevingen. Hier onder valt onder andere SAP Data-Analyse. De SAP Risk Consulting unit wil zicht graag versterken met een consultant die zich onder meer gaat richten op SAP Data-Analyse. Wij zoeken een collega met SQL-kennis die zich ook wil gaan specialiseren in SAP Analytics oplossingen, SAP Fraud Management maar ook Dashboard oplossingen zoals MS Power BI en SAP Lumira.

De SAP Risk & Control unit voert onder meer Data-Analyse projecten uit als ondersteuning van onze Audit collega’s, Internal audit en control afdelingen van organisaties. Onze klanten zitten in binnen en buitenland en hebben vaak complexe SAP systemen.   

Kortom, geen enkele dag is hetzelfde: nieuwe klanten, diverse projecten, internationale reizen. Continu ben je bezig met je verdere persoonlijke ontwikkeling. Als onderdeel daarvan bieden wij een post-doctorale opleiding die volledig wordt verzorgd door KPMG.

Het profiel

  • Je hebt een universitaire (Master) studie afgerond met een voorkeur voor Econometrie, (bedrijfskundige) Informatica of Bedrijfskunde.
  • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen.
  • Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je hebt een klantgerichte houding.
  • Je wilt de uitdaging van het volgen van een post-doctorale studie aangaan.
  • Je bent ambitieus en resultaatgericht
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding.
  • Je beheerst de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.
  • Bereid om internationaal te reizen voor opdrachten.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Karlijn Smit (smit.karlijn@kpmg.nl). Solliciteren kan via onze website!

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read the full description and apply

Login or register