Overview

Consultant Asset Management

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Amstelveen

Apply now

Description

De functie

Als consultant binnen het Asset Management adviesteam van KPMG kun je je direct vastbijten in uitdagende projecten. Je speelt een actieve rol in een breed scala aan strategische projecten op het gebied van vermogensbeheer. Je werkt samen met directe collega’s maar ook met andere professionals uit verschillende teams binnen KPMG Advisory. Als sparringpartner van de klant word je bijvoorbeeld betrokken bij:

 • het uitbrengen van adviezen op het gebied van strategische positionering;
 • het begeleiden van inrichtings- en uitbestedingstrajecten;
 • het uitvoeren van organisatie-evaluaties;
 • het versterken van het risicomanagement en de interne beheersing;
 • het implementeren van innovatieve klantbedieningsconcepten; of
 • het implementeren van wet- en regelgeving.

De brede kennis en ervaring die je op zult doen stelt je in staat om je snel te ontwikkelen tot een echte markt- en vakinhoudelijke specialist binnen de asset management markt.

Maak samen met ons impact!
Omdat wij veel projecten begeleiden die het hart van de strategie en het inrichtingsmodel van onze klanten raken is de impact van ons werk vaak groot. De proposities, inrichtingsmodellen en interne processen van onze klanten worden veelal ingrijpend gewijzigd en geïnnoveerd. In veel gevallen kan het personele consequenties hebben en moet de bedrijfscultuur en de wijze van samenwerking veranderen. Je werkt in je opdrachten  nauw samen met vakgenoten en komt terecht in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van financiële professionals met een academische achtergrond.

Het team
Het Asset Management adviesteam is onderdeel van KPMG Advisory, een toonaangevende en snel groeiende adviespraktijk met circa 1.100 adviseurs. Het team is gefocust op dienstverlening aan partijen binnen de wereld van het institutioneel vermogensbeheer. Binnen deze markt speelt KPMG een leidende rol (op een aantal als marktleider). Klanten bevinden zich zowel aan de vraagzijde van de markt (pensioenfondsen, middelgrote verzekeraars en family offices) als aan de aanbodzijde (vermogensbeheerders en grote verzekeraars en gespecialiseerde serviceproviders). Vraagstukken waar de op vermogensbeheer gerichte adviseurs mee te maken krijgen, bevinden zich op het gehele spectrum van strategie, organisatie-inrichting, uitbesteding, inrichting van het risicomanagement en van innovatie tot implementatie van relevante wet- en regelgeving. Door de sterke groei van onze opdrachtenportefeuille zijn wij op zoek naar uitbreiding met getalenteerde consultants met een financiële achtergrond.

Optelsom van Talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s. Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.  
 
Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop en smartphone van KPMG
 • Onkostenvergoeding en variabele beloning
 • Premievrij pensioen
 • Jonge bedrijfscultuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
 • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.

Read the full description and apply

Login or register