Overview

Werkstudent Strategy & Business Development

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Wat ga je bij ons doen?

 

Als werkstudent werk je nauw samen met onze werknemers aan het voorbereiden van pitches om nieuwe mandaten binnen te halen en de executie van lopende projecten en transacties. Gedurende jouw periode als werkstudent opereer je als een volwaardig teamlid en ben je actief betrokken bij besprekingen en strategiediscussies.

 Tot de typerende werkzaamheden van een werkstudent behoren onder andere het:

  • Verzamelen en analyseren van markt-, concurrentie- en bedrijfsinformatie;
  • Opstellen van presentaties/voorstellen aan klanten, prospects en interne stakeholders;
  • Uitvoeren van gedetailleerde waarderings- en financiële analyses.

Wil jij samenwerken met ondernemende, ambitieuze collega's aan de voorbereiding van executie van projecten? Dan is deze positie iets voor jou!

Onze organisatie

 

Kempen is een vooraanstaande zakenbank met internationale activiteiten op het gebied van corporate finance, kapitaalmarkttransacties, effectenbemiddeling, vermogensbeheer en private equity. Onze klanten bestaan onder meer uit publieke en private ondernemingen, institutionele investeerders en financiële instellingen.

Kempen streeft ernaar om beter te zijn dan andere financiële dienstverleners op een internationaal niveau. We zijn – binnen onze gefocuste groep van disciplines – een speler van wereldklasse en zijn gefocust op het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Kempen & Co is een bank voor veeleisende klanten en onze visie staat dan ook in het teken van klantverwachtingen waarmaken – maar liever nog overtreffen. We streven ernaar synoniem te staan voor topkwaliteit, passie, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Onze ondernemende spirit stelt ons in staat om toptalent aan te trekken, te boeien en te behouden.

 

Wat bieden we je?

 

Leer tijdens jouw periode als werkstudent bij Kempen Capital Management de organisatie maar ook jezelf kennen! Als werkstudent word je meteen betrokken in het team en krijg je persoonlijke begeleiding. Kempen kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend alle kans krijgen om snel impact te hebben

Requirements

Herken jij je in ons profiel?

 

Wij zoeken naar kandidaten met affiniteit met financiële markten en het maken van (financiële) analyses. Je beschikt over excellente analytische en communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer. Je hebt commercieel inzicht, bent pro-actief, ziet mogelijkheden en durft initiatief te nemen. Daarnaast heb je een voorkeur voor projectmatig werk, je deinst niet terug voor deadlines en pakt kansen op. Ben jij resultaatgericht en gedreven, denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aan gaan?

Check dan je profiel:

- ben jij in laatste fase wo master met een financiële of bèta achtergrond?;

- ben je discreet, analytisch en communicatief sterk?;

- ben je ambitieus en leergierig?;

- ben je een zelfstarter die bereid is tot het zetten van de extra stap?;

- heb je internationale werk- en of leefervaring?;

- heb je een uitstekende beheersing van de Engelse en Franse of Duitse taal?

- heb je aantoonbare affiniteit met en/of ervaring in de financiële wereld?;

- ben je een teamplayer?

Procedure

Ben je geïnteresseerd?

 

Wij leren jou graag kennen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marie Louise Thijssen – Graduate Recruitermarielouise.thijssen@kempen.nl
020-3489454