Overview

Meewerkstage Securities Equity Trading

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Wat ga je bij ons doen?
 

Ben jij scherp, energiek en heb je interesse in de aandelenhandel? Maak tijdens een periode van 3-6 maanden kennis met de werkzaamheden van een Trader en ervaar de jonge en dynamische cultuur van Securities.

Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een stagiair voor de Equity Trading desk. De afdeling Trading bestaat uit één team en binnen dit team richten de traders zich op specifieke sectoren of een bepaalde klantengroep. In jouw functie ontwikkel je een scherp gevoel voor de markt. Je ondersteund de trader die marketmaker is in de aandelenhandel. Ook ga je je verdiepen in de systemen en verbeteringen bedenken en implementeren.

Tijdens de stage werk je gedurende een aantal maanden (3-6) actief mee als beginnend professional. Je wordt beschouwd als een volwaardig teamlid en je wordt intensief begeleid. Een meewerkstage is een geode manier om kennis te maken met Kempen als bank en met de jonge dynamische cultuur van Securities in het bijzonder.
 

Onze organisatie
 

Kempen kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend alle kans krijgen om snel impact te hebben. Kempen biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op boardroomniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij Kempen  gebeurt het. Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen uitgegroeid tot een leidende Merchant Bank op het gebied van Securities, Vermogensbeheer en Corporate Finance.

De focus bij Kempen Securities ligt op beursgenoteerde ondernemingen in de Benelux, Europees vastgoed, Life Sciences en Infrastructuur. De grootste activiteit is de aandelenbrokerage naar Institutionele Beleggers waarbij aandelentransacties worden uitgevoerd op basis van de onderscheidende Kempen Research. Voor de afdeling Securities werken 70 professionals in Amsterdam en New York.

Informatie afdeling
Kempen Securities richt zich op (Europese) aandelenhandel, ten behoove van professionele beleggers in Europa en de Verenigde Staten. Kempen Securities biedt cliënten kwalitatief hoogwaardige research en orderuitvoering. Als equity trader zorg je daarbij voor het interpreteren en beheersen van de risico's voor de bank. Het doel hierbij is om de klant zo goed mogelijk te faciliteren en daarbij het belang van Kempen  niet uit het oog te verliezen.

 

Wat bieden we je?

 

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Als je deze weet te pakken dan kan Kempen een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.

Requirements

Herken jij je in ons profiel?

 

Wij zoeken kandidaten die bezig zijn met een WO opleiding, in een economische/financiële/wiskundige richting. Je bent scherp, alert, energiek en hebt aantoonbare affiniteit en interesse in de financiële wereld. Verder ben je resultaatgericht, pro actief, sterk communicatief en sociaal sterk. Ten slotte heb je een geode kennis van Excel (VBA, formulas/functions) en is ervaring met statistiek/correlaties een pre.

Procedure

Ben je geïnteresseerd?
 

Neem dan contact met ons op.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marie Louise Thijssen, Graduate Recruiter.
marielouise.thijssen@kempen.nl
020-3489454